Les Ornements de Chanel pentru sărbătorile de iarnă ale lui 2019

7 November 2019

Pentru colecţia de sărbători 2019, Lucia Pica, Global Creative Makeup and Color designer la Chanel, a găsit inspiraţia într-una dintre plăcerile cele mai neaşteptate ale Gabriellei Chanel: dragostea pentru ornamente, pentru baroc. Până la urmă, chiar dacă Mademoiselle Chanel a lansat moda “mai puţin înseamnă mai mult” în materie de eleganţă, ea era în mod egal fascinată de opulenţa estetică, de la paravanele chinezeşti lăcuite, la frunzele aurii care îi decorau apartamentul.

Acum, înclinaţiile sale paradoxale se regăsesc în colecţia Les Ornements de Chanel, care readuce grandoarea festivă într-o reinterpretare potrivită vremurilor moderne.

În viziunea Luciei Pica, ochii machiați în culori fumurii, dar şi niște buze lucioase, pe un ten luminos şi proaspăt, asigură un contrast contemporan îngăduit între splendoarea indulgentă şi minimalismul rafinat. “Femeia care mi-am imaginat că va folosi această colecţie reprezintă cu siguranţă Chanel. Ea caută simplitatea atemporală, dar şi strălucirea şi aspectul sofisticat, modernismul şi grandoarea”, spune Lucia Pica.

Citiţi şi Poveste de Crăciun cu Chanel N°5 L’EAU și Lily-Rose Depp

O ediţie limitată a pachetelor Rouge Allure a fost decorată cu un buton Chanel vintage, care exprimă dorinţa pentru abundenţă. “Am dorit să exprim ideea că bogăţia se potriveşte perfect acestei perioade a anului, însă una adaptată vremurilor moderne”, explică aceeaşi Lucia Pica.Citiţi şi

Teoretic, știu cum se face. Practic, sunt praf

Lux, calm și voluptate, în așteptarea haosului – Sundown

Ce putem face?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro