„Chopin meets Broadway”

7 November 2016

În premieră europeană la București, pe 26 noiembrie 2016, la Teatrul Odeon, Sala Majestic, are loc spectacolul „Chopin meets Broadway”  susţinut de Peisha McPhee şi Sergiu Tuhuțiu, doi artiști atât de diferiți și totuși atât de apropiați în dragostea lor pentru muzică și public, ale căror aranjamente inedite din repertoriul de musical, Broadway și Great American Songbook împreună cu repertoriul romantic de pian – precum Chopin sau Rachmaninov – vor surprinde simţul artistic al bucureştenilor.

„Chopin meets Broadway” a avut premiera la Hollywood, cu două reprezentații, pe 30 septembrie și 1 octombrie anul acesta. Spectacolul de la Teatrul Odeon aduce pentru publicul din România minunata ocazie de a asculta o combinaţie unică de stiluri ce poate crea, în viitorul apropiat, un nou gen muzical.

chopin-meets-brooadway

Peisha McPhee este cântăreață americană de musical pe Broadway, trainer vocal oficial la American Idol și Disney Studios.

Sergiu Tuhuțiu este unul dintre cei mai valoroşi tineri pianişti români, câştigător al concursului Debut to Master Soloist Piano Competition – 2013 din Sankt Petersburg.

Catchy este partener media al evenimentului.Citiţi şi

30 septembrie – 30 octombrie, XR month – Bucureștiul în realitate augmentată

Ce ar putea învăța părinții și educatorii din remarcabila poveste a coregrafei și dansatoarei Gillian Lynne

Silence. Mâine începe școala

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro