Cinci secrete esenţiale pentru a fi feminină în 2016

27 May 2016

Ne place să fim admirate. Iubim complimentele şi momentele acelea în care suntem flatate. Suntem femei! Aşa funcţionăm…

Însă, pentru asta, este foarte important să ştim să fim femei. Iar esenţa cuvintelor: eleganţă, stil, atitudine să nu ne fie străine. Există mici secrete care ne pot ajuta în acest sens.

femeie eleganta

1. Îmbracă-te cel puţin o dată pe săptămână elegant

Chiar dacă domeniul de activitate nu îţi impune, îmbracă-te măcar o dată pe săptămână „ca scoasă din cutie”. Pune-ţi o fustă creion, o cămaşă din mătase fină, pantofi stilleto şi bijuterii discrete, ia-ţi prietenele şi ieşiţi în oraş! Testează acest truc şi vei vedea că îţi va creşte semnificativ încrederea de sine.

2. Poartă tocuri

Caută perechea potrivită de pantofi care să te ajute să poţi sta comod ore în şir şi îndrăzneşte să păşeşti sigură pe tine. Chiar dacă vorbim de un toc de 5 cm, a purta pantofi înalţi nu se demodează niciodată. Ne dă o stare de bine şi este un atu de care noi, femeile, ne putem bucura.

3. Poartă mai des lenjerie intimă asortată

Cu siguranţă, multe dintre noi purtăm piese de lenjerie în completă antiteză, neconsiderând necesar să investim în seturi. Ei bine, fă exerciţiul de a încerca să porţi două piese asortate şi ai să vezi că te vei simţi mult mai sigură pe tine, mult mai feminină şi mai atrăgătoare.

4. Îngrijeşte-ţi cât poţi de des pielea, părul şi unghiile

Un aspect ireproşabil ţine de o îngrijire corespunzătoare. Poate că nu ai timp zilnic de mai mult de o curăţare a tenului, însă la sfârşit de săptămână, alocă-ţi o zi în care să te „răsfeţi” într-o baie de spumă, aplicându-ţi şi o mască de păr sau una pentru ten. Îngrijeşte-ţi pielea, aplicându-ţi după duş creme sau uleiuri naturale. Hidratează-te, consumând cât mai multă apă sau fructe. Nu uită de unghii! Manichiura este cartea de vizită a unei femei. La un prim contact vizual, nişte mâini îngrijite oferă credit interlocutorului nostru.

5. Investeşte în educaţia ta

O doamnă întotdeauna găseşte timp pentru educaţie. Iar porţia noastră de educaţie o putem lua din lectură, activităţi de tip „going out” sau călătorii. Aşadar, ieşi la teatru sau la film la sfârşit de săptămână, citeşte în fiecare seară câteva file înainte de culcare, încearcă să participi la evenimente sau workshopuri creative, călătoreşte. Vei simţi că te încarcă cu energie pozitivă şi se va vedea asta!

Guest post by Alice Moisescu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Căciuli la modă nu doar pentru zile reci – cum o poți alege pe cea potrivită pentru tine

Cum va fi 2024, ANUL DRAGONULUI VERDE DE LEMN

11 hobby-uri care sunt la modă în România în 2024

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro