Cine a spus că fetele nu se pot înţelege între ele?

30 October 2015

Zânele magice de la Winx au luat cu asalt micile ecrane şi au devenit, în scurt timp, personajele favorite ale tuturor fetițelor. Cele șapte zâne, deși foarte diferite între ele, sunt prietene foarte bune și îşi unesc puterile magice pentru a scăpa colegiul în care învaţă de vrăjitoarele rele. Și ca să vorbiți aceeași limbă cu micuțele voastre prințese, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ştiţi despre zânele din seriile animate Winx:

catchy_21.         Bloom – este ultima supraviețuitoare de pe planeta Domino. Prințesa îşi descoperă puterea Dragonului de Foc, creatorul universului, devenind astfel cea mai puternică dintre cele șapte zâne.

2.         Stella – cea mai mare dintre zâne și originară de pe planeta Stelaria, deţine puterea părinților ei, Soarele şi Luna.

3.         Musa – provine de pe planete Harmonic şi iubeşte muzică rap. Cum este mai specială, Musa va fi imediat îndrăgită de cei din jur.

4.         Flora – iubeşte natura şi viaţa și este cea mai sensibilă dintre zâne. Se foloseşte de puterile naturii pentru a învinge forţele răului. Camera ei este sub forma unei sere și o împarte cu prințesa Bloom.

5.         Roxy – iubeşte animalele şi, datorită unor puteri magice în care nu crede la început, se poate înţelege cu ele.

6.         Tecna – cu o fire mai rece, care ar putea să le-o facă antipatică celor mici, Tecna vine de pe planeta Zeinuth și este la curent cu cele mai noi invenții ale tehnologiei.

7.         Layla – zâna timidă, venită de pe planeta Andros, este opusul Tecnei. Deși își descoperă prima puterile magice, nu crede că merită să facă parte din clubul Winx. Respectă regulile şi este foarte greu de convins să facă ceva ce le-ar încalca.

Vă invităm acum pe site-ul Noriel pentru a alege care dintre cele șapte brave prințese s-ar potrivi cel mai bine personalității fetițelor voastre.Citiţi şi

Stella est amoureuse / Stella In Love

Pattie Boyd – femeia căreia i s-au dedicat cele mai frumoase cântece de dragoste

“Planeta Albastră Contează pe Tine!” PACT

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro