Cioccogelateria Venchi lansează Noua Colecţie de Ciocolată

21 September 2010

Prima dată am ajuns aici, pe Calea Victoriei, 214, în urmă cam cu un an, invitată de Michela Scolari, o adorabilă italiancă “rătăcită” nu de multă vreme prin Bucureşti. “Andiamo a Venchi! Vedrai che grande sorpresa!” Şi am văzut. De la atmosferă, de care erau răspunzători în mod egal gazdele şi oaspeţii, la toate bunătăţile oferite spre degustare, întâlnirea cu numele de cod “Aperitivo” – atunci, la a doua sau a treia ediţie, iar joia aceasta, la a 47-a, a fost şi a rămas “altfel”. De ce? Spaţiul mic, înăuntru sau afară, dar voinic prin ceea ce oferă, de la intimitate şi îndemn la convivialitate, la delicatesele dulci sau sărate, stropite cu vinuri la pahar, ameţitoare ca gust şi culoare, ori cu proseco, o băutură care a câştigat incredibil de mulţi fani şi la noi,  şi gazdele,  George Balan şi George Sotiroulis, fac din Cioccogelateria Venchi un loc unde alegerea e grea doar din cauza prea multelor tentaţii.

Iar săptămâna aceasta ele se vor înmulţi pentru că joi, 23 septembrie, se va lansa Noua Colecţie de Ciocolată. Vedetele vor fi Cubotto chocaviar, Signorsi, Prendivoglia, Cuba Marrone, Frutti di Bosco in Fondente, Unico Crema al Mirtillo, Snacks Nougatine, Torrone Rhum, Doppio Torrone Farcito Gianduja, Tartufo Bigusto. Gustoase şi elegante, ele vin să se alăture, ca într-o poveste fără sfârşit începută în 1878, batoanelor şi bomboanelor, pralinelor, trufelor, caramelului topit, zecilor de sortimente de ciocolată cu concentraţie diferită de cacao şi gusturi dintre cele mai exotice.

Preferatele lui George Bălan rămân Gianduja, ciocolata cu portocale, cafea şi  mentă. Dar şi Chocaviarul, preparat cu ciocolată din America Centrală şi de Sud, ori Cuba Rhum Chocolate Cream, o cremă de ciocolată şi rom proaspăt din Caraibe.

“Clienţii noştri, care devin în scurt timp prietenii noştri, apreciază gustul, înţeleg că mai puţin înseamnă mai mult, sunt convinşi că merită şi atunci îşi oferă tot ce este mai bun”, îmi spune mândru, acelaşi George, general manager al companiei Caramel Lounge, unicul distribuitor al Venchi în România.

Iar eu ştiu că nu e nicio exagerare. Pentru că dulciurile Venchi nu se consumă, ci se celebrează şi atunci, preţ de câteva minute, simţi că topeşti chiar timpul în cel mai delicios fel cu putinţă.Citiţi şi

15 ianuarie, cea mai deprimantă zi din 2024. Pe bune?

Un bărbat îndrăgostit cu ciocolată, vă rog!

Salutări din Torino

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro