Coffee please, but make it smart!

30 September 2011

Cafeaua, o licoare preţioasă născută cu o mie de ani în urmă în ţinutul misterios al Africii, a fost comparată de unii cu amantă geloasă și plină de capricii tocmai pentru că poate fi foarte incitantă, pasională, în stare să aducă pe oricine pe culmile extazului. Ca să nu mai spunem că, atunci când vrei să o abandonezi, ea te va lăsa fără vlagă şi chef de viaţă. Magia şi sex-appeal-ul acestei licori întunecate a bătut întotdeauna semeția plină de tradiții a ceaiului. O spune şi Oana Ştefănescu în „Totul despre ceai, cafea, cacao”, “cafeaua păstrează treze pasiunile, pe când ceaiul îi consolează pe abandonaţi”.

Există nenumărate feluri în care poţi bea cafeaua. Mai dulce, mai tare, mai slabă, neagră sau cu lapte, lungă, scurtă, oricum ai visat-o. Și pentru că ai visat-o așa, ai găsit până acum, probabil, nenumărate soiuri din care poţi alege, ca să nu mai vorbim de seria coffee makers-urilor inteligente. Mai inteligentă ca a noastră nu e niciuna, pare a spune Bosch, care a lansat zilele trecute pe piaţa românească aparatul Tassimo, primul sistem inteligent de preparare a cafelei, operat printr-o simplă atingere de buton. Datorită tehnologiei inovatoare de citire a codurilor de bare înscrise pe capacul fiecărui T‑DISC de cafea, ciocolată sau lapte, se va obţine de fiecare dată o băutură perfect preparată. Tassimo îmbină cea mai nouă tehnologie Bosch cu cea mai înaltă calitate a cafelei Jacobs Krönung şi cu gustul fin al ciocolatei Milka.

Astfel, Tassimo este cât se poate de economic ca timp. Nu trebuie decât să apeşi pe un buton şi apoi să-ţi continui tabieturile matinale. Totodată, prin designul său compact şi prin cele 3 modele disponibile, T65, T40 şi T20, în şase variante de culori se va potrivi cu siguranţă cu orice bucătărie.

So… coffee anyone?Citiţi şi

Două vești minunate de la Milka: Calendarul Advent și premii tandre în luna cadourilor

Tandrețe în fiecare zi

Cele mai bune târfe știu să iubească

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro