Cum a ajuns Teodora Dan la Miss Universe?

29 January 2017

Am scris aici despre dezamăgirea provocată de prestația reprezentantei noastre la Miss Universe 2016. Nimic n-a stat ca lumea pe ea, părea acolo de capul ei și nu în grija vreunei echipe de profesioniști. Și am încercat să aflăm mai multe despre cum a ajuns în Filipine și cine i-a făcut ținutele de concurs sau de bal.

teodora dan la balul guvernatorului

La Balul oferit de Guvernator, 17 ianuarie

romania-teodora-dan-27

La parada costumelor naționale, 27 ianuarie

“În urma selecției naționale Miss Universe Romania 2016, organizată în 20 decembrie în capitală de către agenția ExclusivEvent, noua agenție deținătoare a licenței Miss Universe România, președinte Ernest Hadrian Böhm, Teodora Dan, 27 de ani, va fi prezentă la Manila, Filipine, la cea de-a 65-a ediție a Miss Universe.”

Pe site-ul Rador apare și un clasament al participantelor la selecția finală.

clasament miss universe romania

Pe internet nu există altă fotografie de la acest eveniment “desfășurat în capitală” în afara celei în care Teodora apare gata încoronată, singură. Pe pagina ei, nimic. Pe pagina Miss Universe Romania, nimic. Pe paginile fetelor din lista de mai sus, nimic. (Două dintre ele sunt din Republica Moldova!) Ciudat, ne-am zis. Și am mai întrebat pe ici, pe colo. Ce-am auzit ne-a dat frisoane, fără să ne și uimească însă. Și, ca să nu existe “suspiciuni rezonabile”, poate ne luminează deținătorul licenței și domnișoarele menționate mai sus. Niște poze ar fi utile, de asemenea. Ca și componența juriului și cine au fost sponsorii. Pentru că nu există sponsor sănătos la cap care să agreeze această tăcere. La fel, poate participantele la alte concursuri de frumusețe organizate de aceeași firmă (Miss Earth, Miss World, lista e mai lungă) au amintiri frumoase pe care ar dori să ni le împărtășească. Nu de alta, dar reprezentarea României la un concurs cu o asemenea audiență n-ar trebui să fie lăsată la voia întâmplării.

Nota Bene: nu am fi scris atât despre acest concurs, dacă n-am fi fost în juriul ediției din 2009, când licența era deținută de altcineva și expunerea evenimentului a fost extraordinară – transmisiune în direct pe TVR, comunicare în toată presa, vâlvă în toată regula. Citiţi şi

Câinii și celelalte greșeli

Când pozele nu mai au nicio legătură cu realitatea

Cuvintele frumoase pot „remodela” ADN-ul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro