Cum e să fii cu un bărbat cu zece ani mai tânăr ca tine

6 September 2015

În primul rând, populația râncedă și închistată în așa-zisele ei valori comerciale, că altfel nu le pot numi, se va revolta până aproape la ieșirea în stradă, dar cum mitingurile nu au trecere în orașe mici de provincie, unde mai sunt locuitori care nu știu că au muzeu în oraș, va rămâne doar cu chicotitul la marginea străzii.

Deci, unu, ți-ai pus poalele în cap.

Următoarea etapa e să anulezi cei zece ani în plus de cunoștințe și experiență, că altfel nu ne mai înțelegem. Îi mai scoți doar atunci când chiar nu se mai poate și e mare nevoie.

cuplu

Apoi, după o vreme, te iau toți dracii că nu înțelege nimic și tu, fiind mai mare și inteligentă, tratezi situația cu compromis, hai mă, îmi place cum mă strânge în brațe, cum mă mângâie, cum încearcă el să fie atent. Și, bang, încă un compromis. Băi, hai mai las de la mine, că mi-a căzut drag, și mai încă o dată, și încă o data… și tânărul învață, exact așa cum din fragedă pruncie suntem ași la santajatul părinților.

Și, culmea, tu, aia cu experiență, știi clar că nu va funcționa, dar Berbeaca din tine vrea să deschidă uși pe care le-au mai încercat și alții și au fost convinși, si au dat în scris că nimic nu va putea convinge cei zece ani în plus să devină absenți.

Și nu ridurile tale, care încă nu se văd, au o idila cu neînțelegerea, chiar s-ar putea să aibă acești adolescenți târzii fruntea mai pictată ca a ta și laba gâștii mai vizibilă, culmea!, nu asta e problema. Ci faptul că nu pot înțelege ce le ceri, simt ei așa, în haosul lor, în creștere, că au cuțitul mic și bont pentru felia de tort, tu cerând doar simplitate și sinceritate, pentru că știm amândoi de ce parte ne situăm, nicidecum de aceeași parte.

Dar recunosc, un lucru mă caracterizează pervers, sunt un catâr și mi-a plăcut tânărul cu o decadă sub pleoapa mea, puteam să-l cresc, puteam să-l îndrum pe calea bărbăției, dar… acum avem așa, o poveste între două lumi, și ne simțim că aparținem unul altuia cu toate că nu mai dormim în același culcuș.

Guest post by Una DintreCitiţi şi

Smochinele cele pline de virtuți

Acel sentiment exclusivist numit dragoste – The Last Letter From Your Lover

O poveste grecească

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro