Cum o fi să ai 1200 de perechi de pantofi de firmă?

30 July 2011

Părerile ar fi împărţite, dar nu ştiu de ce cred că foarte multe femei nu s-ar scandaliza ori doar mira, ci pur şi simplu ar răspunde “grozav!”. Un pic prea mult parcă, dar când pantofii vin ca o răsplată după ce câştigi un joc de poker cu miză mare parcă e altfel.

Asta se întâmplă cu Beth Shak, 41 de ani, mamă a trei copii, jucătoare profesionistă de poker. Impresionanta colecţie de pantofi cuprinde Manolo Blahnik cu tocuri, Lanvin fără tocuri, Chanel cu cristale roşii şi … 700 de perechi cu semnătura lui Christian Louboutin, marca ei favorită. 

Oare îşi cumpără câte o pereche de pantofi şi atunci când pierde? Oricum, cică nu se plânge de cât câştigă jucând poker şi atunci, o jumătate de milion de dolari, cât valorează colecţia ei de pantofi, cred că poate fi considerată, fără să scandalizez pe nimeni, o nimica toată. 🙂Citiţi şi

Poveste TV pe nv

Care sunt cele mai mari cazinouri din Europa

„Dumnezeule Mare! Am creat un monstru!”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro