Da, sunt inteligent și arogant!

16 September 2019

Răspuns la articolul Pentru el doream să fiu mai slabă, mai frumoasă, mai altfel

Când te-am cunoscut, eram doar o umbră a omului care am fost cândva. Bifasem multe lucruri, dar renunțasem să cred în dragoste. Nici eu nu am dormit nopți, de fapt ți-am și spus. Mi-ai dat curaj să iau viața în piept și să fiu mai mult ca mine decât am fost vreodată. Iar pentru asta îți mulțumesc.

Da, sunt inteligent și arogant, tocmai de asta știi că nu te-am mințit niciodată. Nu te-am vrut nici mai slabă și nici mai frumoasă, iar altfel erai deja, pentru că ai fost prima și singura pe care am considerat-o egalul meu. Știam în ce mă bag, sunt băiat mare.

Tot ce mi-am dorit, când pielea ta o acoperea pe a mea și spuneai “al meu”, era să pot spune și eu “a mea”. Să mă simt dorit. Să ne facem planuri. Să avem o șansă adevărată. Eu să fiu liniștea ta, iar tu să fii forța mea. Azi, mâine și pentru totdeauna.

Când te-am trecut EA în telefon, te-ai supărat. Eu eram serios, încă sunt și încă ești.

De fiecare dată când plecam, mă întrebam dacă te întorci în brațele lui. Dacă are grijă de tine, dacă o să te mai revăd. Mă durea să te împart și mă făcea să mă simt insuficient. Și de fiecare dată te-am ales. Încă o fac.

Nici până acum nu am înțeles. El te iubește, ești iubibilă, bravo ție! Tu pe cine iubești?

Da, mă gândesc la tine dimineața, la prânz și seara. Și de vreo două ori între mese. Extra, în weekend. Cu atât mai rău, când știu cât de aproape ești. Doamne, ce draci îmi faci! Mai știi câte palme peste fund ai de primit? 🙂

Iar dacă la noapte vii cu bagajele la ușa mea, o să te strâng în brațe, o să te sărut și o să adormi la pieptul meu. Dimineață vom face niște ochiuri, o să ne bem cafeaua pe lac și o să facem loc în șifonier. Poate dăm și cu aspiratorul.

Tot ce trebuie e să faci un pas în necunoscut și să crezi, Iub!

Guest post by Anonim

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.roCitiţi şi

Bărbații care știu

Ca să fie limpede, este nevoie de tulburări

Aș vrea să-i spun cum se va sfârși – groaznic! 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro