Dar de ce nu spun femeile ce vor?

30 November 2019

Un domn, pe numele său S George, a citit articolul Ce vor femeile… și nu spun și a trimis următorul comentariu:

“Ar trebui să spună, nu? De ce nu o fac? Atunci cum comunică cu partenerii lor? Doar prin mesaje non-verbale? Prin presupuneri? Eu cred că o fac cu ajutorul intuiției bărbatului… Bărbatul poate să se facă că nu înțelege. Poate “înțelege” doar ce îi convine. Bărbații știu ce își doresc femeile, nu sunt proști și nici idioți, cel puțin nu marea majoritate. Credeți că doar femeia știe să joace teatru?

Sunt și mulți care nu fac față “valului” (tensiunii sexuale). Unii nu doresc să pregătească un preludiu mai elaborat, fiindcă nu îi interesează (depinde de cât de mult iubesc femeia respectivă). Alții nu au experiență, alții nu pot (sunt mai mulți factori implicați).

Mie-mi place femeia care și ea știe ce vrea și-mi și comunică.

Mai sunt și factori care nu depind neapărat de mine/noi, ca bărbat/ți. Poate este obosit în ziua respectivă, poate se gândește și la alte treburi, deși ar trebui să nu o facă.

Din cauza asta femeia este complementară bărbatului, comunicându-i (exemplul vaselor comunicante – că de aia îi și numeste Dumnezeu vase de mare preț pe anumiți oameni).

Fraiere, sau cum îi zice ea, am și eu nevoie de asta, asta și asta. Dacă o femeie crede că un bărbat e cititor în stele și în inimi de femei, se înșală. Noi știm doar teoretic ce își doresc femeile, nu știm să personalizăm. Și așa se începe prost o relație. Că femeia vorbește mult știm, doar că nu vorbește întotdeauna când trebuie. 🙂

Ca o concluzie, dacă un bărbat își va iubi femeia mult, va urma acești pași (cei enumerați în articol, dar și cu cooperarea partenerei). Iar dacă nu o face sunt trei motive: nu o iubește, nu are experiență sau e obosit și dă “skip” la anumite etape (deși nu e o idee bună).”

V-a luminat acest comentariu? 🙂Citiţi şi

Iertarea este o mare tăcere

Crucea și răstignirea omului

Ultima Luna Nouă din acest an astrologic – să ne concentrăm pe ceea ce simțim mai mult decât pe ceea ce gândim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Belle dImagination / 20 December 2019 21:20

  Domnule, mă declar fanul tău nr. 5-6. După soţie, mamă, fiică/fiice.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro