De ce a atât de importantă Luna Plină în Balanță din 21 martie

21 March 2019

Pe 21 martie 2019, ora 3:43, are loc faza maximă a Lunii Pline în Balanță pe gradul 0:09, la câteva ore distanță de intrarea Soarelui în semnul Berbec (echinocțiul de primăvară are loc pe 20 martie ora 23:59, ora României). Este o Lună Plină în care putem culege roadele muncii noastre, o muncă incepută odată cu Luna Nouă în Balanță din octombrie 2018. Luna Plină în Balanță gradul 1 influențează puternic semnele cardinale Berbec, Balanță, Rac, Capricorn, în special pe cei născuți la începutul semnelor, dar și pe cei născuți la sfârșitul semnelor mutabile Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Este o Luna Plină imensă cu o influență deosebită asupra noastră deoarece este foarte aproape de pământ (este la perigeu – cel mai apropiat punct față de pământ pe orbită lunii). Din moment ce Luna Plină este un moment de culminare, înțelegere și schimbare, acum putem vedea mai bine ce ne dezechilibrează viața și cum putem restabili armonia în noi înșine, dar și cu cei din jurul nostru.

Odată liniștiți, putem evalua mai bine ce trebuie să facem pe mai departe. Să învățăm a simplifica lucrurile, să învățăm că nu putem acționa benefic dacă suntem deja într-o luptă continuă cu noi înșine, dar și cu cei din jur.

Balanța guvernează echilibrul, pacea, armonia, frumusețea, relațiile, justiția, legea karmei, diplomația și corectitudinea. Aspectul-umbră al Balanței este indecizia, versatilitatea, superficialitatea. Balanța vorbește despre “eu și cu tine, eu și cu mine însămi”.

Berbecul este despre optimism, spontaneitate, angajare activă și gândire rapidă și clară. Aspectul-umbră al Berbecului este nerăbdarea, egoismul, mândria, lovitura de berbec, probleme legate de ego. Berbecul spune “eu sunt acesta!”.

Luna Plină luminează tot ceea ce trebuie să eliberăm, să primim, să finalizăm, tot ceea ce nu mai susține călătoria noastră.

Energia Lunii Pline în Balanță aduce în lumină dezechilibrele din relații, parteneriate, putere și justiție generate de conflicte, răzvrătire, lupte pentru putere, nerăbdare, alegeri pripite din trecut ( Berbec).

Polaritatea Lunii Pline Balanță-Berbec ne cere să înțelegem unde trebuie să ne afirmăm cu mai mult curaj și unde trebuie să cooperăm, să colaborăm, să fim diplomați, înțelegători. În mod ideal, opozițiile sunt un dar minunat al universului, pentru că în cele din urmă ne ajută să ne străduim în mod natural către echilibru. Cu cât tindem mai mult să luptăm, să dăm cu capul, să rezolvăm lucrurile cu agresivitate, cu atât lucrurile se încurcă și mai mult. Luna Plină în Balanță ne cere să ne axam pe chestiunile legate de toleranță, diplomație, pace, înțelegere, rafinament, comparare și cooperare.

Acuma, nevoia de libertate și autenticitate (Berbec) este puternică și poate merge împotriva cooperării sau a compromisului (Balanță). Această Luna Plină în Balanță ne cere în egală măsură să găsim armonia în noi înșine, dar și cu cei din jurul nostru.

Balanța are marea capacitate de a cântări fapte, argumente pro și contra și de a găsi cea mai bună soluție. Balanța cunoaște și face diferența, are capacitatea de a înțelege și forțele opuse ale jocului, rămâne în continuare în picioare și înțelege că adevărul este undeva la mijloc și poate lua cea mai bună decizie. Acum, relațiile se află în centrul atenției, fie că vorbim de relațiile de familie, muncă, căsnicii, relația cu noi înșine. Tot ceea ce este dezechilibrat va veni în lumina, lucrurile se pot schimba cu sau fără avertisment, cineva poate pleca fără nici o explicație, doar pleacă… Dacă ceva se termină acuma, dacă cineva pleacă, trebuie să încercăm să vedem că finalurile nu sunt decât noi începuturi, să tratăm cu o stare de bine și cu “ Facă-se Voia Ta Doamne și nu voia mea!”.

Pentru mai multe informații despre casele activate de această Lună Plină și la ce ar mai trebui să fim atente, continuați lectura aici.  Citiţi şi

Teoretic, știu cum se face. Practic, sunt praf

Luna Plină în Gemeni din 8 decembrie 2022 – continuăm pe drumul pe care ne aflăm sau luăm o cale nouă?

24 noiembrie – Lună Nouă în Săgetător: putere extraordinară pentru a depăși toate adversitățile

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro