Demonul confesiunii în spații publice

Ovidiu Ivancu

12 December 2014Citiţi şi

Nu exista „noi”, eram doar eu și-un laptop…

Suntem un popor de depresivi conduși de o mână de psihopați

„Honey, o să fie bine!” N-a fost!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
2,497 views

Your tuppence

 1. Andi V. / 15 February 2016 18:11

  O scriere foarte interesanta, buna si relevanta pentru mine insumi. Si eu sunt logoreic dar, imi place sa cred, obsedat fiind de analiza, ating subiecte mai largi. Am avut insa o prietena care, dupa o timiditate initiala – care m-a pacalit, luam drept intelegere zambetul ei subtire – s-a dezlantuit si introducea poveste-in-poveste pana la nivelul 14. La inceput incercam sa-i amintesc de la ce a inceput si faptul ca cine este X, care-i fratele lui Y, care munceste la o firma, care firma e pe cale sa dea faliment… nu sunt amanunte relevante pentru povestea initiala. Apoi am renuntat.
  Si dupa ce am rupt relatia ma suna si, marturisesc (nu mandru), ca e singura persoana la care imi puneam telefonul pe piept si ma uitam la TV, avand grija ca la 5-10 minute sa mai rostesc cate un “Iham” sau “Chiar asa?”

  Thumb up 1 Thumb down 0
  Reply
 2. piticariu / 14 December 2014 17:11

  Interesant tipul uman prezentat! Din ce film e secventa cu Leo di Caprio?

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 3. Ovidiu Ivancu / 12 December 2014 17:42

  Povestea celor patru ani in India exista deja sub forma unui jurnal publicat anul acesta la Editura Eikon. “Vremea musonului: 4 ani in India”

  Thumb up 5 Thumb down 0
  Reply
 4. M / 12 December 2014 17:17

  Se pare ca nici aici nu ati scapat de M., dar va asigur ca este doar o coincidenta :). Ar fi frumoasa totusi o poveste despre cei patru ani in India.

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro