“Duminică nu putem. Mergem la vot”

21 May 2019

Mie mi-au devenit dragi cei doi zugravi (meșterul e Andi Vasluianu) de când cu lecția de limba română: decât un strat vs. doar un strat. Iar agenția, după ce au fost “concediați” de către clientul CEC Bank, banca deținută de statul român, la o zi după ce agenția anunțase că dă liber angajaților săi azi pentru protestul anunțat la Parlament în 27 iulie 2018, ziua moțiunii de cenzură.

Acum recidivează și aproape că îmi vine să-mi zugrăvesc apartamentul cu Savana. 🙂 Noua reclamă are legătură cu alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai. E un îndemn la activare, deștept spus. Nu pot lucra și duminica pentru a termina lucrarea nu că ar fi păcat, ci pentru duminică se merge la vot.

Andi Vasluianu: „Duminică nu putem. Mergem la vot”

Credem că e singura reclamă de felul acesta. Și ne place că Savana a acceptat, oricare i-ar fi fost motivele, să intre în joc.Citiţi şi

Femei sunt în compania care a realizat reclama asta?

Adio și-un praz verde!

Îngrașă-te, slăbește, fii mai blândă și mai calină, fii mai rebelă, fii dată dracului, fii fatală, fii cuminte!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro