E sau nu e de ţinut dacă se culcă cu tine din prima

14 March 2016

adrian luca ok„Moartea-ntreabă de tine, știu că nu-ți convine, e plăcerea mea, hei, hei, hei, hei
Totul ți se trage de la prea mult bine, am o presimțire că pățești ceva”

Soneria asta o are Doru (Doru Sfătuitoru’) când îl sună Ela din Italia. Răspunde:

– Da, iubi, da! Uite, bine, la bar și lăbar, cu băieţii… da, de cât  timp, nu știu… cam de trei beri, puiuț, tu ce faci?

La început ne-am amuzat teribil de ringtone, acum ne-am obișnuit, e veche povestea, oricum suntem prea plictisiți azi ca să mai născocim ceva amuzant.

Nu are pic de scrupule, Ela, acolo, el, în țară, eu zic că, de fapt, o detestă…  dar Doru (Doru Impostoru’) zice că o ține de bună, e la păstrat. Mai ales că  îi trimite și bani lui Doru (Doru Profitoru’). În fine, vorbește cu ea, bagă nişte dulcegării care parcă îmi strică gustul berii și apoi o expediază subtil. Pune telefonul pe masă, tace o vreme și întreabă așa, răstit:

– Bă, ia ziceți, dacă se f*te din prima seară, e de ținut sau nu? (Doru Întrebătoru’)

sex

– La o femeie te referi?! întreabă surprins Mălin, parcă trezit de o palmă. Mălin e moralistul echipei de halbere de duminică după 18, un omuleț mărunțel, cuminte, dar cam încet la minte, bărbat serios, la casa lui, unde stă cu chirie.

– Nu, la mă-ta! (Doru Ofensatoru’)

– Mă-ta, uăi !

– Nu serios, ce ziceți? Dacă o f*ți din prima, e curvă, nu?! Adică nu e de luat în serios în vederea unei relații.

– Cine, mă-ta?! (Mălin Răzbunătoru’)

Mi-a atras atenția, totuși, întrebarea lui Doru (Doru Intrigatoru’), dar nu reușeam să zic nimic din cauză că ei făceau un show marca Păcală și Tândală, ceva despre mame, organe genitale, apelative deocheate, show ce mustește de gesturi adecvate. Totul, cu zâmbetul pe buze, nu se supără nimeni, doar suntem bărbați… adevărați.

Dan, cel mai bătrân dintre noi, e primul care apucă să își exprime părerea și ne face praf. El zice că e normal ca o femeie să se culce din prima cu tine și că nu suportă păsuirea aia inutilă, de parcă ei nu-i place sexul sau de parcă vrea să vadă cu cât ești dispus să îi plătești pentru sex. El crede că o femeie nu ar trebui să aiba inhibiții și ar trebui să fie nebună, să îți ofere trăiri intense încă de la început și tot timpul după aia. Zice că atunci când o să fim însurați ca el de atâta timp, o să știm să apreciem cu adevărat o femeie care se f*te din prima, pentru că așa riști mai puțin să te prindă nevasta.

Pertinent punct de vedere zic eu, doar că noi ne refeream la femei de ținut la suflet, nu la aventuri.

Mălin crede că o femeie trebuie să fie descoperită câte puțin, în timp, nu să se ofere din prima. Mai zice că o relație sănătoasă nu are cum să înceapă în pat, pentru că acolo ar trebui să fie punctul culminant.

Doru (Doru Povățuitoru’) crede că o femeie trebuie să se culce cu un bărbat atunci când se simte confortabil să aibă o asemenea intimitate cu el pentru că, totuși, se dezbracă în fața lui și îi dă mână liberă să îi umble pe ici, colo. Astea care se fac lejere prea repede cu un străin sunt clar curve și te-ar înșela repede pentru că au o rezistență scăzută când vine vorba de sex, iar asta le face să nu fie de ținut. Mai credea că Mălin e un virgin cu limba bifurcată și că mai înainte vorbise despre relația pe care o are el cu mă-sa.

Am apucat și eu să zic că, probabil, o femeie deșteaptă care și-o pune cu tine din prima seară nu intenționează nici ea să te țină pentru o relație serioasă, decât în cazul unei prestații de excepție și dacă vede că nu ai niciun fel de prejudecăți cu privire la cele întâmplate între voi. Mă  gândeam că problema e foarte complexă și că Doru (Doru Solicitatoru’) a avut dreptate să ceară expertiza unui grup inteligent de mama focului, cum suntem noi patru după câteva beri.

După ce ne-am dat toți rotunzi cu părerile noastre, am ajuns cumva cu toții la concluzia că orice bărbat are un gust amar dacă își aduce aminte după ani de zile că nevasta lui s-a oferit din prima, fără să facă prea multe eforturi. Noi suntem vânători și trebuie să avem satisfacția vânătorii, mai ales dacă e vorba de un vânat pe care vrem să-l avem alături toată viața. Dar, la fel, am decis că să fugi după un vânat săptămâni, luni, te face să îți  pierzi interesul și să o iei pe alte urme. Adică o relație trebuie să evolueze încet, dar constant până se ajunge în pat. Pentru că, dacă nu evoluează, moare.

În sfârșit, ne înțelesesem cu toții și am ciocnit în cinstea concluziei. Se făcuse târziu și ne verificam telefoanele. Profitând de momentul de liniște, Doru (Doru Ierbivoru’) se răstește iar:

– Bă! Dar cu o felație din prima sunteți de acord?!

Pe Adrian îl găsiți aici.Citiţi şi

Iubind-o, cu cratimă… :)

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Nu mai pierdeți timpul unei femei, dacă nu-i puteți oferi locul 1 în viața voastră

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. MCL / 30 March 2016 12:01

  “Am apucat și eu să zic că, probabil, o femeie deșteaptă care și-o pune cu tine din prima seară nu intenționează nici ea să te țină pentru o relație serioasă, decât în cazul unei prestații de excepție și dacă vede că nu ai niciun fel de prejudecăți cu privire la cele întâmplate între voi. ” Domule Luca, avand in vedere ca sunt cu niste ani buni mai in varsta decat dvs (deci se presupune ca am trait ceva mai multe) va indemn cu toata sinceritatea (mea de femeie dar si cu toata prietenia) sa ramaneti la aceasta parere de mare bun simt!!! (e verificata si va rog sa ma credeti ca functioneaza surprinzator de bine, cu conditia sa dati peste una cu creier, ce-i drept)

  0
  0
  Reply
 2. Ramona / 16 March 2016 19:45

  Păi cu femeile pe care le ții pentru suflet nu trebuie să faci sex, ca să nu se uzeze ! E știut că unii domni se folosesc de femeile altora, ca să le păstreze pe ale lor noi nouțe, eventual virgine. Așa că, e bine că nu se pune problema de relație dacă pică din prima, raportat la gândirea unui tinerel. Pe urmă, când veți ajunge mai pe la mijlocul vieții si spre perioada în care începe să vi se înmoaie cocoșelul, o să vă mai îmbunați concluzia asta, că n-o să vă mai intereseze virginele care citesc biblioteci și vorbesc despre artă, ca să pară pudice, responsabile și capabile de o relație serioasă.
  Intre timp o să mai crească și pudicele astea de la aliniatul precedent, care nu v-ar lăsa pentru vreun altul (aici problema e frica voastră de a fi părăsiți pentru altul și nu capacitatea lor de a zbura din floare în floare) și o să le vină acru de atâta relație serioasă cu un încuiat care-și dorește nu o femeie pe care să o iubească, venereze, admire, ci o păsărea în colivie.
  PS Nici nu mă aștept ca puietul să priceapă sus-scrisele rânduri.

  0
  0
  Reply
  • maya / 8 May 2016 17:29

   Si apoi se plang ca pasarea din colivie si-a luat zborul sau i-a inselat. Anyway. Mi se pare un subiect asa pueril si penibil, si personajele din poveste f colorate. Stii ce conteaza? Sa fii fericit, aiuritilor…Conteaza sa dai peste omul ala care sa te faca sa vrei sa-i stai alaturi cat existi, la bine si la rau, indiferent cat de repede sau tarziu se simte ea confortabil sa faca sex.
   Ca la voi nicicum nu-i bine. Daca face din prima, e usoara, si e de lasat, daca isi ia timp sa te cunoasca pt ca poate chiar vrea o relatie, sau n-are chef de aventuri, atunci e mironosita sau mai stiu eu ce… Muriti in dezbateri insipide si va treziti singuri ca va trece viata pana concluzionati voi care e de tinut si care nu

   0
   0
   Reply
 3. Florin / 14 March 2016 20:17

  Femeile bune la bautura se aleg 🙂

  0
  0
  Reply
 4. Radu / 14 March 2016 17:38

  Oare de la a cata femeie care se culca cu tine de la prima intalnire nu-ti mai pui problema daca e bine sau nu sa ai o relatie de lunga durata cu ea?

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro