Ea suferă de amnezie, dar asta nu înseamnă că nu simte nimic…

20 October 2020

Cazul Vulpea – Leila Sandra M.

În cazul în care nu mai ai idei de lectură sau poate vrei un roman altfel, îți recomand Cazul Vulpea, scris de Leila Sandra M.. Vrei să devorezi o poveste care-ți va face inima să bubuie din cauza suspansului? Am recomandarea perfectă, o poveste pe care nu o poți rata!

Un autor român contemporan, care a mai scris povești ce au ajuns la inima cititorilor, reușește să schimbe direcția în materie de scris. De la SF la un thriller e ceva drum, dar romanul curge cu aceeași pricepere, iar asta se vede încă de la prima pagină din Cazul Vulpea – primul volum din seria Dennis Kayderman.

Ce anume te va captiva la această poveste? Absolut totul! Stilul de scriere, povestea încărcată de tensiune și nebuloasă, personajele puternice, care au atitudine de învingători, dar și povestea de iubire dintre protagoniști.

Nu este deloc ușor să fii în locul Normei, femeia care suferă un accident de mașină, iar toată viața ei de dinaintea evenimentului nefericit stă captivă într-un trecut complet necunoscut. Nici măcar nu-și amintește de soțul ei, Joe. Cât de grave sunt consecințele pierderii memoriei și cât de mult va dura până își va aminti totul?

Nici locul pe care Joe îl numește acasă – unul complet rupt de lume, nu îi transmite altceva decât necunoscut, iar teama i se cuibărește automat în suflet. Ce se ascunde de fapt în toată situația pe care Norma este forțată de împrejurări și de soț să o accepte? Trebuie să citești ca să afli dacă va „înghiți” tot ce-i spune bărbatul sau va face propriile ei cercetări.

Totul e învăluit în mister, Joe este foarte misterios, iar nimeni nu pare dispus să-i răspundă femeii la întrebări. Nimic nu prevestește luminița de la capătul tunelului, ci dimpotrivă, realitatea ei devine și mai mult învăluită în negura secretelor. Pericolul crește, inima bate și mai tare, iar piesele puzzle-ului sunt din ce în ce mai dificil de ordonat și așezat la locul potrivit. Care este adevărul, de fapt?

De câte ori vrea să descopere realul, atitudinea lui Joe, dar și tonul lui ridicat, nu-i permit Normei să afle nimic. Ea suferă de amnezie, dar asta nu înseamnă că nu simte. Ce ar putea simți un om care nu-și amintește, dar nu e scutit de caracterul defectuos al soțului? Ce ar putea face? Nu, nu-și acceptă destinul! Nu, nu așteaptă să-și revină, ci riscă totul. Chiar și viața!

Nu departe de Norma, Dennis Kayderman este detectivul care nu-și poate lua gândul de la Emma, soția lui dispărută fără urmă. Cu toate că nu are dovezi clare, informații sau măcar indicii, simte că ea nu a murit – așa cum i se tot spune, așa cum i-a fost dat să vadă.

Căutând-o pe Emma cu disperare, investigațiile sale readuc în atenție „Cazul Vulpea” – dispariții misterioase ale unor persoane, cazuri nerezolvate de foarte multă vreme. Dar nici nu e de mirare, căci Woodstock e plin de secrete și oameni care nu-ți inspiră încredere. Dacă tot a aflat, Dennis Kayderman nu renunță și este pregătit să descopere adevărul despre femeile dispărute. Ce crezi, e pregătit să înfrunte ceea ce urmează?

Te las să descoperi singur restul poveștii! Te las în compania unei cărți pe care o vei citi pe nerăsuflate în doar câteva ore.

Comandă Cazul Vulpea de aici.

Și tu poți recomanda un film/spectacol/concert care ți-a plăcut.

Trimite-ne recenzia pe adresa office@catchy.ro.Citiţi şi

Acel sentiment exclusivist numit dragoste – The Last Letter From Your Lover

Tata știe mai bine!

Iubirea e acolo unde nu te aștepți: Ultimul Crăciun, Leila Sandra M.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro