Ai fi zis că Amalia și Robert se iubeau de-adevăratelea…

14 October 2020

Editura Velvet Story lansează „Anthos”, cartea de debut a Elenei Petrea Kyrintzis, o autoare al cărei vis de a scrie s-a materializat într-o poveste care va fura inima cititorilor. Fără a-ți da seama, te lași purtat de emoțiile, iubirea și intrigile antrenante, descoperind că Elena Petrea Kyrintzis scrie cu o vivacitate extraordinară, nicidecum precum un scriitor la prima sa carte.

„Anthos” se prezintă ca acea poveste de dragoste care te face să trăiești intens fiecare moment și acțiune, un cumul de senzații pe care ți le dorești într-o astfel de carte. Captivantă, unică, plină de pasiune, odată cu protagoniștii te vezi sufocat de tensiunile create, de imprevizibil și de secrete. Autoarea seduce cu fiecare cadru, creând un farmec din care este imposibil să evadezi.

Iubirea și suferința atârnă de același fir de ață, teorii ale conspirației dau contur unor trădări dureroase, iar inima își cere sacrificiul pentru a putea bate în continuare. Nimic nu e atât de simplu pe cât ar fi bănuit Amalia și nimic nu e mai complicat decât viața lui Robert. Cum vor reuși cei doi să se împartă între adevăr și secret, amenințări și speranță va fi o provocare periculoasă și emoționantă.

„Anthos” (i.e.: gr. Floare) a devenit într-un timp foarte scurt o carte mult așteptată de cititori, misterul ei incitând și stârnind nerăbdare. Cu o acțiune amplă, personaje șarmante și puternice și o structură narativă care te ține cu sufletul la gură, povestea transmisă de Elena Petrea Kyrintzis se ridică la nivelul celor internaționale.

„– Robert, ce s-a întâmplat cu noi?

A tăcut, lăsând capul în jos. Își freca palmele și își mușca în mod repetat buza de jos. Împinsă de un sentiment straniu, mi-am desprins centura și m-am urcat în brațele lui. A făcut ochii mari, apoi a zâmbit. Era trist. Atât de trist, încât am simțit o dorință nebună de a-l săruta, de a-i elibera buza din teroarea propriilor mușcături. I-am cuprins fața între mâini, apoi ușor l-am tras înspre mine. Am închis ochii când buzele lui pline s-au lipit de ale mele, iar brațele i s-au încolăcit în jurul taliei. Am început să ne sărutam încet, tandru, simțind cum afecțiunea ne inunda trupurile. Ai fi zis că Amalia și Robert se iubeau de-adevăratelea. Ai fi zis că toate incertitudinile de până atunci ar fi fost mâncate de gurile noastre care se devorau una pe cealaltă, flămânde de iubire. Și totuși… viața nu ne era decât o tandră amăgire, căci între noi se întâmplaseră multe. Aveam nevoie doar de timp. Acum însă, îl trăiam după pofta inimilor noastre…”

Dacă ești în căutarea unei povești de iubire palpitantă, pasională, cu mult suspans, scene spumoase și răsturnări de situație, îți recomandăm să nu ratezi „Anthos”.

Și tu poți recomanda un film/spectacol/concert care ți-a plăcut.

Trimite-ne recenzia pe adresa office@catchy.ro.Citiţi şi

Jurnal de front

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Cine ți-a spus că trebuie să te dezbraci ca să faci dragoste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro