Edudistracţie la Diverta – şcoală de televiziune pentru copii

26 January 2012

Între 27 ianuarie şi 12 februarie, în Plaza România, între orele 11.00 si 20.00, Club Diverta îi invită pe toţi părinţii, bunicii şi educatorii interesaţi să ofere o experienţă unică prichindeilor de a căror educaţie se îngrijesc, la… ŞCOALA DE TELEVIZIUNE.

În studioul Diverta TV amenajat la etajul 1, o echipă de profesionişti de la Evo TV îi va introduce pe copii în lumea magică din spatele ecranului – cu echipamente adevărate, aceştia vor învăţa se realizează o emisiune, intrând pe rând în rolul de operator, cameraman, producător, reporter, prezentator, moderator sau invitat la un talk show.  Jucându-se de-a televiziunea, copiii vor învăţa să-şi exprime emoţiile nu doar prin cuvinte, ci şi prin imagini.

 În aceeaşi perioadă, Plaza România va organiza evenimentul Kids’ Dino Dig, un concept interactiv ce simulează o expediţie arheologică de descoperire a fosilelor de dinozauri. Odată înscrişi în echipa de paleontologi, copiii vor fi preluaţi de profesorii DINO care îi vor instrui în legătură cu organizarea expediţiei a cărei destinaţie este descoperirea unui dinozaur! De asemenea, Kids’ Dino Dig va pregati şi o expoziţie de fosile, documentare şi informaţii educative şi o zona de joacă pentru copiii care nu se încadrează la grupa de vârstă acceptată în expediţie.Citiţi şi

Dacă eu aș fi bărbat, nu te-aș… biiip!

Theodore

E un joc bolnav, dar senzația e mișto

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
971 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro