Ești o curvă, mai bine ai tăcea!

12 January 2016

miriam soareMă analizez în oglinda care mărește. Mă uit din față. Mă uit și din profil. Caut urmele evidente sau mai vagi care l-au determinat pe Romeo, da, Romeo, să-mi lase, la ultimul meu articol, mesajul „ești o curvă, mai bine ai tăcea!” Ei, bine, nu tac!

Romeo, sau cum te-o fi chemând pe tine, îți mulțumesc! You made my day! Singurul meu regret este că nu-ți pot mulțumi personal, pentru că esti atât de laș încât ți-ai luat un pseudonim potrivit ca nuca-n perete. Dar eu îți mulțumesc și am să-ți spun de ce. La cei 52 de ani ai mei, ăsta chiar e un compliment. Mai dur, așa, dar ce compliment, băiete! Să te considere cineva curvă la 20 de ani nu mi se pare nimic extraordinar. La 20 de ani ești frumoasă, bărbații își sucesc gâtul după tine, și, din frustrare, le numesc curve pe toate femeile la care nu au acces. Dar la 52… e deja o performanță și o laudă să spună cineva că ești curvă. Adică un bărbat ar plăti pentru serviciile mele sexuale!

Știi, Romeo dragă, primul gând a fost să te ispitesc să-mi faci o ofertă, dar numai după ce o întrebi pe mama ta care-s prețurile pe piață. Pe urmă, am lăsat-o în pace, pentru că mama ta este femeie ca și mine. Așa cum ea te-a purtat ea în pântec, mi-am purtat și eu fiii. Care, apropo, dacă ar fi citit mesajul tău, te-ar fi făcut fâșii pentru că le-ai făcut mama „curvă”. Ai înțeles, anonimule cu nume de împrumut neinspirat?

michael carson

©Michael Carson

Mama lui Romeo, lady Montague, să-mi iertați primul gând! Sunt convinsă că dumneavoastră ați crescut un copil bun. Și pentru asta vă salut cu respect și vă mai spun că nu sunt supărată pe el! Un nefericit, care prin nu știu ce întâmplare, acum, atâta poate. Dar, cine știe, poate-și găsește Julieta, se drege și jucați la nuntă înainte de-a închide ochii.Citiţi şi

Provocarea stoică. Dobândește calm, putere și reziliență

Acum să te văd, fată, pe asta cum o mai rezolvi?

În Ajun de Dumnezeiască Înviere

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Vali / 3 April 2016 20:51

  La orice ora ,zi si clipa nu imi este rusine sa merg cu “o CURVA” precum
  Miriam Eugenia Soare ,AH SI AS FI MAI MANDRU DECAT “romeo”,
  Da as fi mai mandru ,as fi mai domn si mai injurat ,invidiat si chiar blestemat de toti adversari “romeo fanatik”
  Pai cum sa nu fiu mandru cu o eugenisma( romeo ,cauta ma pe wikipedia :eugenism)
  Pai cum sa nu fiu mandru cu o eugenie la brat(o eugenie are in compozitie :faina de cea mai buna calitate ,cu crema de cacao ,ce nu gasesti in ori ce colt de mahala,cu o esenta de vanilie,asta nici mamicuta nu stie ce frumos miroase ) pregatite doar ptr toti ce vor
  un mic moment dulce intr-un oras plini de parveniti.
  As fi mandru da sa fiu langa o “curva”,mult mai desteapta ce si in iadul satanei alaturi la brat de intru ,as mai ocarit ,mai blestemat de toti “romeo fanatik”
  Dar ,alaturi de 999 de femei de alea lui “romeo fanaatik”, as fi intrebat cat are tariful femeia !!!

  0
  0
  Reply
 2. Crina / 13 January 2016 9:42

  Tu esti o scumpa si o iubita.Si iti multumesc,imi faci zilele frumoase!

  0
  0
  Reply
 3. Daniela / 12 January 2016 19:44

  Doamna!

  0
  0
  Reply
 4. Dana / 12 January 2016 10:12

  Genul de individ pe langa care trece viata, care nu intelege nimic, nu invata nimic si care probabil ar fi abandonat-o si pe maica-sa sau pe sotie in astfel de imprejurari cumplite.

  Nu merita efortul sa ii raspunzi…oricum n-ar intelege nimic.

  0
  0
  Reply
 5. Dani / 12 January 2016 9:46

  Ce replica eleganta replica la o astfel de grosolanie!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro