Ethical fashion marca Emma Watson

9 November 2011

Actriţa britanică Emma Watson – vrăjitoarea Hermione Granger din Harry Potter, a scos în colaborare cu firma londoneză People Tree o colecţie de modă etică. Nu numai că Emma a colaborat la această “community-conscious fashion collection” (care s-ar traduce print-un fel de modă responsabilă), dar a vizitat mahalalele din Bangladesh pentru a-i întâlni pe localnicii pe care şi-a propus să-i ajute şi chiar scrie o carte – Naked Fashion – în care îşi povesteşte experienţele.  

În general, produsele ecologice sunt mai scumpe decât cele obişnuite, dar consumatorii au rămas fideli puţinelor branduri hight street “verzi”, în ciuda recesiunii globale. Un semn încurajator pentru producătorii care promovează prin creaţiile lor responsabilitatea faţă de mediu, dar şi dreptatea socială. Următoarea linie pe care o va lansa aceeaşi organizaţie, People Tree, va fi a foarte cunoscutului designer Orla Kiely (e pur şi simplu fantastică!).

Citeşte şi aici.Citiţi şi

My Week with Marilyn

“Femeia pe care trebuie să o știm” – trimite-ne povestea ei

Cadrilul feminității – Little Women

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro