Eu nu sunt Paris! Nu sunt Beirut! Nu sunt Rusia! Eu sunt Earth!

15 November 2015

Ramona SandrinaCu riscul asumat de a fi luată din nou în vizor și persecutată pentru libera și propria mea opinie responsabilă, am să scriu deschis despre ceea ce cred eu că s-a întâmplat REAL în Franța. Și nu doar acolo. De ce nu doar? Deoarece la acel nivel este vorba de mult mai mult decât oamenii pot înțelege sau își pot închipui. E vorba de politică, de masonerie, de manipularea neagră a popoarelor, a maselor și a societăților civile, e vorba de servicii secrete, de psihologie la masă înaltă și multe altele.

Regret cele întâmplate în Franța, cum regret cele întâmplate în Beirut, România, Egipt. Regret nespus când mor oamenii simpli din cauza intereselor politice mondiale. Regret nespus și sângerez ori de câte ori citesc despre părinți care își pierd copiii, de copii care își pierd părinții, de soții care își pierd soții și soți care își pierd soțiile. Este inumană, gravă și sfâșietoare orice crimă! De orice fel. Deoarece ne demonstrează cât de răi putem fi, cât de inumani, cât de egoiști, de manipulați, de reci, de BESTII!

Oamenii nu au nevoie de judecata Divină pentru a dispărea de pe fața pământului, deoarece se descurcă și singuri de minune!!! O fac în numele: religiei, credinței, iubirii, păcii etc!!!

Sunt alături de toți cei de acolo, așa cum am fost alături de cei care au suferit săptămâna trecută aici. Mă doare la fel de tare. Mă doare la fel, deoarece eu nu generalizez, nu etichetez, nu împart lumea în popoare, țări, rase, culori, cultură… pentru mine toți suntem unul… împărțim același pământ care e casa noastră și suntem Oameni! Nu e vina nimănui de țara, cultura sau religia în care s-a născut.

umanitate

Când au căzut cele două turnuri în SUA, am scris un articol asemănător în care am făcut apel la umanitatea, sufletul și logica din fiecare, rugându-i să nu arate niciodată cu degetul către un popor întreg, către o regiune întreagă din cauza unui număr de teroriști. Nu este normal să catalogăm Țările Arabe ca fiind teroriste numai pentru că acolo există teroriști, așa cum nu putem spune de Italia că e țară mafiotă numai pentru că are mafioți, sau de România că e coruptă numai pentru că există corupți!!!

Am să repet la infinit și zilnic, dacă este cazul, până când mă va auzi măcar un om și se va trezi măcar o conștiință: nu generalizați, nu etichetați, deoarece aceste două lucruri sunt cele care nasc adevărații monștri în noi, în cei de lângă noi, în societate și în lume! Toate războaiele, certurile și disputele se nasc din generalizări și etichetări, din sentimentul de a fi superior sau cel mai bun.

Și eu urăsc terorismul și consider religia musulmană ca fiind o religie periculoasă în numele căreia se ucid oameni, dar asta nu înseamnă că toți musulmanii sunt criminali și teroriști, asta nu înseamnă că ei sunt lipsiți de suflet și conștiință. Mulți sunt oameni simpli, cu vieți simple, care își văd de existența lor cum știu ei mai bine și mai frumos, care își educă pruncii, îi vor bine și uneori departe de ceea ce trăiesc ei. Sunt oameni care au religia pe care o au deoarece așa au fost părinții, bunicii, străbunicii lor, iar ei nu au puterea să se schimbe. Așa că o acceptă. Asta nu înseamnă că și ucid în numele ei sau că acceptă tot ce derivă din ea. Înseamnă doar că sunt resemnați!

Cât despre anumite acțiuni ale celor din Țările Arabe, citiți istoria și veți vedea că ei au fost inofensivi pentru țările civilizate, întreaga istorie. Ei s-au războit doar între ei pentru credințele și principiile lor, pentru pământ, pentru regiuni etc. Ei poate nici nu ar fi știut de așa-zișii civilizați, dacă acești nu intrau cu forța peste ei să îi colonizeze. Arabii nu au avut niciodată nevoie de noi. Ei au pământuri bogate. Noi am avut nevoie de ei. Și ce am făcut? I-am colonizat. I-am subjugat. I-am batjocorit și le-am ucis, denigrat și violat femeile, copiii, familiile. În numele creștinismului evident și al fricii de ceea ce nu cunoștem, în numele superiorității rasei umane asupra altei rase umane. I-am făcut sclavii noștri, iar pe femei le-am transformat în curvele noastre. Pentru că am putut. Pentru că noi eram europeni civilizați, cu armate puternice și mușchii noștri puteau!!! Deci, dacă ei azi sunt printre noi, este pentru că noi am avut nevoie de ei și nu ei de noi! Punct! Doar că acum lucrurile s-au mai schimbat la mușchi și la femei. Acum ei pot și ei ne iau femeile. Doar că știți? Nu fac la fel.

Am prieteni în Țările Arabe. Aproape în toate. Am prietene căsătorite acolo cu bărbați absolut minunați. Arabi sută la sută. Nu toți bogați. Nu toți cu foarte multe școli, dar oameni educați, familiști care își văd de viața, soțiile și copiii lor. Am foști colegi de facultate, arabi. Fete și băieți. Oameni deosebit de înțelepți, civilizați, cu bun simț și inimă bună. Mereu săritori, zâmbitori, deschiși.

Ce foarte puțini oameni știu însă, este că în Țările Arabe sunt și mulți creștini. Arabi creștini! Cei mai persecutați, terorizați și defavorizați oameni, care zi de zi sunt uciși atât ei, cât și familiile lor doar pentru că au ales altceva. Uneori, cred că ei sunt mai creștini decât noi, deoarece nu le este teamă să facă această schimbare știind dinainte că pot muri pentru alegerea lor! Acești oameni însă mor nu doar din cauza legilor stupide de acolo și a alegerilor făcute, ci și pentru că ambasadele țărilor civilizate în care există activități teroriste, dar nu numai, nu prea îi favorizează, nu prea le dau vizele.

Între un arab musulman și unul creștin, cel musulman are întotdeauna primul viza. De ce?

Unii vor ridica din umeri, unii poate nu știați, alții poate veți vehicula corupția, banii, alții faptul că musulmanii au alt regim de integrare și există legislație, iar pe unii vă doare în cot.

Haideți să vă spun părerea mea. Cea care poate să mă ucidă și pe mine într-o zi deoarece simt să o spun tare și răspicat, dar prefer să mor încercând să schimb ceva în oameni, să fac lumea mai bună, având principiul meu și luptând pentru el, decât să tac și să accept orice rahat mi se bagă pe gât.

De ce arabii musulmani au prioritate la ambasade înaintea celor creștini? E simplu! Din cauza jocurilor, intereselor și manipulărilor politice! Din cauză că fiecare țară, președinte și putere au deja serviciile lor secrete, psihologii lor care ne induc mediatic toate informațiile de care au ei nevoie să poată să se manifeste liber în defavoarea noastră, folosindu-se de asta! Din cauză că ei știu că oamenii au nevoie de țapi ispășitori, iar ei lasă țapii ispășitori liberi ȘTIIND că odată și odată vor avea nevoie de aceștia. Pentru ce? Simplu! Să mai pună o bombă, să mai revolte niște oameni, să mai schimbe niște guverne, să mai dărâme niște turnuri, să mai schimbe puțin niște economii monetare, să mai ucidă niște președinți de state islamice în numele răzbunării, să mai înceapă niște războaie ca să ajungă la petrol, bogății și, ca atare, bani și putere!!! E simplu!

De ce arabii creștini nu prea primesc vize? E iarăși simplu! Ca să nu se știe că arabii pot fi și creștini. Și buni. Și altfel. Pentru că arabii creștini nu sunt teroriști. Arabii creștini nu ucid. Nu pun bombe. Nu se lasă ușor manipulați. Au principii. Ca atare, nu e nevoie de ei. E atât, atât de simplu. De aceea, nici o țară așa-zis civilizată nu are nevoie de ei și îi abandonează, îi lasă să fie uciși și exerminați!

Dacă voi aveți cumva impresia că într-o țară puternică precum Franța nu s-a știut dinainte de problemele pe care le pot crea musulmanii acolo, că serviciile lor secrete și cele internaționale nu au știut de acei teroriști și alte cuiburi teroriste, de existența lor pe teritoriul acestui stat, de anumite atentate, atunci, vă spun sincer, că sunteți mai naivi decât sunt eu în iubire!!!

Toți cei care se informează știu că Franța a avut în ultimii ani foarte multe probleme cauzate de către musulmani, dar nu a vrut să îi expulzeze, nu a luat nicio măsură drastică în acești ani. Oare de ce? Poate deoarece ar fi fost declarată și mai mult stat naționalist decât oricum este considerat? Poate deoarece a așteptat un moment oportun? Poate! Consider însă că, într-un fel sau altul, a fost nevoie de un asemenea act ca să poată să ia naștere altele… cum ar fi expulzarea în masă a arabilor din Franța și chiar Europa… De ce? Pentru că țările mari nu acționează singure. Ele sunt puteri unite, asamblate în umbră, acolo unde noi nu avem acces! Pentru că trebuiau reparate niște greșeli mai noi, cum sunt cele cu emigranții pe care nu le mai pot gestiona, dar și mai vechi, cum ar fi cele făcute cu propria lor știre în scopuri undercover. Probabil acum unii nu mai au nevoie de manipulare, iar alții nu se mai lasă manipulați, iar aceste situații nasc, de fiecare dată, victime colaterale în mijlocul oamenilor simpli de care niciunui președinte sau politician sau putere internațională nu le pasă real… decât mediatic și politic!!!

Franța nu a fost niciodată un exemplu de valoare morală pentru mine, dar am fost mereu îndrăgostită de arta, cultura, arhitectura, regiunile, istoria lor și de frumusețea oamenilor simpli de acolo. Politic însă, Franța nu e favorita mea. Nu a fost decât foarte puțin de-a lungul istoriei.

Acum, pentru cei care nu știați, pe data de 31 Octombrie, în Egipt, a avut loc un dezastru aviatic unde au murit 224 de ruși – femei, bărbați, copii, tineri!!! Oameni! Suflete!

Ce au făcut francezii însă? Vă spun eu. O caricatură. O caricatură asemănătoare cu cea în care și-au bătut joc și de România în urmă cu câțiva ani… care ne făceau mincinoși, proști, hoți, țigani și spuneau că nu au nevoie de noi în țara lor. Ce spuneau în acea caricatură despre cei 224 de morți? „Rușii intensifică bombardamentele” și „pericolele transportului aerian rus ieftin”.

Mă întreb acum, cum ar fi să li se întoarcă moneda? Groaznic și lipsit de umanitate, dar uneori aroganța ar trebui exemplar pedepsită. Pentru că nu este corectă și bună. Pentru că nu este benefică! Deoarece atunci când se moare și oamenii sângerează, nu se fac glume și nu se împlântă pumnale în numele politicii și al dezgustului față de un alt popor!

Vineri, au murit în Beirut 44 de Libanezi într-un atac la fel de terorist ca cel din Franța. Creștini, musulmani, oameni!!! Suflete!

Nimeni nu scrie despre asta. Nimeni nu se întreabă de ce. Toți etichetează și unii chiar spun că merită. Nimeni nu își schimbă fotografia de profil. Nimeni nu e interesat de mamele, tații sau copiii de acolo. De parcă nu e de ajuns că s-au născut arabi și blamați deja de toți prin naștere!!!

Ca o încheiere, am să revin la început. Eu nu generalizez. Eu nu pun etichete oamenilor în frunte deoarece au avut norocul sau nenorocul de a se naște într-o anume țară, religie, limbă, rasă! Eu sufăr pentru toți… albi, negri, roșii, galbeni, europeni, arabi, americani, chinezi, africani. Mă doare o moarte la fel ca o mie!

Eu nu sunt Paris! Nu sunt Beirut! Nu sunt Rusia! Eu sunt Earth!

De ce? În fiecare zi, undeva, se moare. Se moare din: neglijență, din accidente, din terorism, din războaie, din lipsă de cultură, din etichetări, din generalizări, în numele a ceva, dar nimeni nu scrie, nimeni nu dezvoltă acste probleme, nimeni nu le mediatizează. Unele, deoarece noi oamenii avem preferați: preferăm să plângem francezii, nu libanezii… de parcă nu suntem toți oameni și suflete, alții, preferăm să plângem rușii, nu nigerienii sau somalezii. De ce? E simplu!

Etichetările, superioritatea, generalizarea și, câteodată, lipsa de umanitate sau afiliere la durerea mică la fel de mult ca la aia mai mare sunt mai puternice decât UMANITATEA și RAȚIONALUL din fiecare din noi!Citiţi şi

Viața

Pentru toate femeile de 60+, pardon, pentru toate femeile :)

Aș fi vrut să-mi fi spus cineva

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Gheo / 16 November 2015 14:41

    Poate va simtiti solidara cu Paris, Beirut, Ouagadougu, dar cand scrieti in text ca sunteti “Earth”, e clar ca nu sunteti solidara si cu limba romana.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro