Există și femei care adoră să facă sex

3 June 2021

Când o femeie te caută, nu o face niciodată din dorinţa de a-ți invada spațiul personal, ci din bucuria de a împărți acelaşi spațiu cu tine.

Când o femeie este total detaşată de tine, ai putea începe să îți pui întrebări. Nu înseamnă că este mai evoluată acea femeie, ci pur şi simplu că îi este absolut egal că îi eşti tu alături sau altcineva. Iar acesta nu cred că este ceva pe care să şi-l dorească niciun un bărbat. Există o certitudine însă: oricât de puternică şi de independentă este o femeie, ea îşi va dori să te simtă, să fie cu tine, să te ştie fizic lângă ea când există posibilitatea. Noi, femeile, suntem construite diferit față de voi. Chiar şi noi între noi suntem ATÂT de diferite. Când ajungem să înțelegem toți acest aspect, lucrurile se simplifică radical.

O femeie are dezvoltată latura emoțională total diferit față de cea a unui bărbat. Îl ascultam zilele acestea pe un cunoscut medic neuropsihiatru spunând că nu există femeie nimfomană. O femeie care are o dorință foarte accentuată din punct de vedere sexual este doar din cauză că nu îi sunt îndeplinite nevoile emoționale alături de partener – iar acesta este de fapt doar un mod de defulare al nevoii de afecțiune care îi lipseşte din partea partenerului. Există însă şi femei care adoră să facă sex, acele femei care duc sexul la nivel de artă şi chiar ajung aproape de fiecare dată la starea de nirvana în acele momente intime, unice, alături de partener. Această categorie nu are însă nicio legatură cu nimfomania.

De ce le plac femeile care se culcă cu ei din și cu plăcere

Când vorbim despre iubire, nu putem să vorbim despre o invadare de spațiu sau despre o anulare a partenerului. Dorința de apropiere apare natural şi este reciprocă. E pur şi simplu DOAR completare, creştere şi dezvoltare. Tot ce îți doreşti este să îl inspiri pe partener să devină cea mai bună versiune a sa.

©Fabian Perez

Iubirea, la un anumit nivel, pare că te anuleaza pe tine cel autentic – totuşi, anularea aceasta eu o văd ca fiind echivalentul transformării din omidă în fluture. E drept că omida moare când se naşte fluturele … dar doar un fluture e capabil să îți înalțe sufletul pe drumul său de evoluție. Călătoria pe care o facem în lumea aceasta este cu scopul de a ne îmbogăți sufletul şi de a învăța lecții. E minunat să avem însă tot timpul setată frecvența potrivită pe traseu. Nimeni nu te poate dezechilibra, dacă tu ești real echilibrat în interiorul tău. Niciodată nu vei vedea ceva rău în cel de lângă tine, dacă tu ai doar bine în interior. Și nicicând nu vei pretinde nimic, doar vei oferi – şi nu vei obosi niciodată să oferi iubire şi sprijin, pentru că asta eşti tu. Iar dacă asta e ceea ce te defineşte, nu se poate consuma şi nici anula de către altcineva din exterior.

Mă întreb uneori de ce ne-am impune să amânăm momentele frumoase? De ce am fugi de iubire şi nu ne-am asuma-o? De ce ne-am ascunde unul de celălalt şi nu ne-am face planuri împreună? Lucrurile şi situațiile oricum se întâmplă conform cursului propriu. Universul duce totul înspre binele nostru suprem. Tot ce avem noi de făcut este să avem încredere şi să învățăm să respirăm. Să ne deschidem aripile şi să ne înălțăm. Cei care vor dori să se înalțe alături de noi, cu siguranţă se vor înălța.

Nu există om perfect, dar există oameni pe care tu poți alege să îi vezi minunați, oricâte imperfecțiuni ar avea ei. Oameni pentru care alegi să trăieşti intenționat şi alegi să le arăți că îți pasă. Faptele sunt tot timpul cele care reflectă ceea ce există în tine. La nivel teoretic este foarte uşor să verbalizam toate teoriile Universului, dar majoritatea oamenilor sunt teoreticieni, deoarece e mult mai simplu decât să fii experimentalist.

Pe mine mă bucură enorm că am reuşit să simplific într-un mod personal toate teoriile Universului – astfel, am ajuns la concluzia clară că modul în care te tratează oamenii este karma lor, iar cum reacționezi tu este karma ta. În lumea aceasta complicată, cel mai greu este să rămâi simplu.

Guest post by Dana

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format word, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Stimate domn divorțat

Fântâna nebuniei

Viața este un lanț de evenimente care nu vor permite altora să se întâmple, bune sau rele

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro