Femeia adulmecă s*xul de la o poștă! Nu te juca cu nasul ei!

17 October 2018

constantin ciucăCa individ care studiază desfrâul cu seriozitate și i se dedă cu gândul că lumea va avea ceva de învățat din experiența lui, m-am gândit să îmi dau și eu cu părerea vis-a-vis de cum să îți protejezi și să îți managerizezi infidelitatea ce ți se cuvine.

E greu de spus dacă acum suntem mai lacomi ca altădată, dar asta nici măcar nu are vreo importanță. Ceea ce contează în mod real e că nimeni nu mai e dispus, indiferent de prețul pe care trebuie să îl plătească, să renunțe la fericire.

Iar fericirea e ca lenjeria intimă. Adică e legată direct de corpul tău. Mă refer, desigur, la același corp la care se conectează partenerul tău când te lasă în pielea goală, când te încalecă și, cu sărutări, mângâieri, șoapte dulci și icnituri, începe să extragă extazul din tine.

Pentru că fiecare din noi purtăm în corpul nostru extazul altcuiva. Iar extazul nostru, pe care îl jinduim și îl căutăm în fiecare clipă, trece pe lângă noi, închis cu seriozitate în corpul altora.

femeie palarie

Altfel spus, suntem niște recipiente sigilate, umplute până la refuz cu extazul unui străin, și ne plimbăm, cercetători și pofticioși, printre străini cu gândul la extazul nostru propriu.

Și tot plimbându-ne noi așa printre oameni, gândind la vreun orgasm care să ne mai șteargă din supărări, ajungem repede la consecința firească: infidelitatea. Dacă astăzi sunt mai multe sau mai puține infidelități decât în alte vremuri e o chestiune de discutat, dar un lucru a fost și rămâne mereu același: când ajunge în norii roz ai infidelității, nimeni nu vrea să fie prins! Cu atât mai puțin să devină subiect de cleveteală sau de oprobriu toxic printre preacuvioasele care croșetează lăcrimând în cartier.

Deși la prima vedere poate părea paradoxal, mulți dintre cei și cele care se lasă în brațele dulci ale unei relații extraconjugale se întâmplă să se afle de fapt într-o căsătorie trainică și de durată, aparent fără cusur. Dar noi știm mai bine. Una e mersul de braț pe stradă și alta sunt strigătele din dormitor care exasperează vecinii. Sau, mai degrabă, lipsa lor. Și pentru că oamenii sunt preocupați să mențină aparențele, ideea unei căsnicii reușite adaugă o presiune puternică asupra celui infidel. Scandalul care s-ar declanșa în cazul în care e prins e cu atât mai mare cu cât căsnicia pare mai perfectă, scuzat să îmi fie comparativul. Să fii capabil să ai o legătură extraconjugală și în același timp să faci față presiunile care sunt legate de ea este vital. Odată cu legătura, în viața ta apar o groază de frustrări, presiuni și pericole.

Și totuși, sfatul meu, ca om cu oarecare experiență magna cum laude în domeniu, e să îți construiește-ți o legătură extraconjugală cu un bărbat căsătorit sau cu o femeie căsătorită.

Pentru că o relație extraconjugală pornește, de obicei, de la dorința de a rupe hainele de pe celălalt. Și de a te arunca cu el în cearceafuri. Sau, în lipsa cearceafurilor, chiar pe o simplă masă. Sau, dacă nu ai nici masă, atunci în picioare, rezemat de un perete. Sau măcar de un stâlp. Or, o astfel de nesăbuință ar fi imediat observată de cei din jur și te-ar da de gol. Ai fi prins. O legătură cu un bărbat căsătorit sau o femeie căsătorită te obligă însă să fii cu ochii în patru și să te stăpânești. Adică te obligă să îți controlezi și să îți dozezi patima. Nu o să te duci peste el/ea acasă când știi că are un soț, copii, o familie, obligații etc., etc. În esență, o astfel de legătură îți disciplinează desfrâul și nerăbdarea și în același timp le accentuează, prin amânarea lor până la momentul optim. Până atunci, dorul, pofta și patima se acumulează, cresc și, la întâlnire, explodează. Buuum!!! Uhuuu! Ahh!!! Aoleuuu!!! Yummi- yummi!!! Grr!!! Uh!!! Da, da, da…

Nu aduce legătura pe care o ai în casa ta sau în apropierea familiei. Altfel spus, ține cele două lucruri separate, atât în realitatea ta interioară, cât și în cea exterioară. La urma urmei, nu cred că îi face plăcere, niciunui dintre cei trei, să se vadă unul cu altul într-o astfel de companie.

Nu plăti cu cardul de credit niciuna din cheltuielile care au vreo legătură, oricât de vagă sau oricât de îndepărtată cu legătura pe care o ai. Nici idee nu ai câte legături pot face și ce bun detectiv poate deveni un soț gelos sau o soție bănuitoare în astfel de cazuri.

Nu merge la baie imediat cum ajungi acasă. Dă de bănuit, mai ales dacă se repetă. Plus că în baie poate rămâne un anume miros de fluid corporal.

Nu trimite SMS-uri sau e-mail-uri dacă nu e ceva urgent.

Nu pleca de acasă la ore care pot da de bănuit. Obișnuiește-ți mai întâi soțul sau soția cu ideea că, pentru o perioadă, va trebui să fii într-un anume loc, la o anumită oră. Chiar și atunci, e bine să tragi mai întâi un glonț orb, adică să pleci de acasă, dar să nu te întâlnești cu iubitul sau cu iubita, pentru a vedea dacă ești sau nu urmărit/ă.

Nu e deloc o idee bună să vorbești cu partenerul de pe telefonul tău. Pentru asta, ia-ți o cartelă separată și stabilește cu el, dacă e posibil, anumite ore între care vă puteți suna. Nimic nu-ți face să-ți sară mai tare inima din piept și pulsul să ți-o ia razna decât un telefon de amor pe care îl primești chiar atunci când ești cu copiii și cu soțul la masă.

Nu vorbi niciodată, cu nimeni, despre aventura ta! Dacă ești femeie și vorbești cu o femeie, te va invidia și va duce vorba mai departe. Dacă vorbești cu un bărbat, el te va clasifica imediat ca o femeie ușoară și se va considera automat îndreptățit să vrea să te f*tă și el.

Nu mirosi a s*x! Adică să nu faci niciodată dragoste în mașina ta sau în casa ta. Oriunde în altă parte e mai bine. Femeile au un nas extraordinar. Am văzut odată un documentar pe Animal Planet în care se spunea că o treime din creierul unui câine este dedicat analizării mirosurilor. Mi s-a părut ceva extraordinar! Dar după ce am stat cu o femeie o oră într-un magazin de parfumuri, iar ea a dus la nas vreo sută de mostre diferite, admirația mea pentru câini a început să scadă!

Femeie adulmecă s*xul de la o poștă! Nu te juca cu nasul ei!

Acum, desigur că ar mai fi multe de spus, de făcut și de nefăcut. Dar, pe de altă parte, știe toată lumea că sfaturile sunt date doar ca să nu fie urmate.

Însă un lucru e sigur: atunci când simți că îți vine să sari pe cineva și să rupi hainele de pe el, e clar că ai cam încurcat-o! Ți-ai găsit, adică, purtătorul de extaz! Pregătește-te, deci, să îți folosești cât mai eficient instrumentele de dragoste ca să extragi, cât mai repede și mai dulce, tot extazul care ți se cuvine.

Pentru că tot extazul acela este al tău!

Puteți să vă împrieteniți cu autorul aici sau să aflați mai multe despre el aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Viața

Nichita, de Ziua Dorului

După 22 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro