Femeia cu barbă a adus potopul din Balcani

26 May 2014

Patriarhul Amfilohije al Muntenegrului a declarat după inundațiile din Balcani, care au ucis 50 de persoane și au forțat încă 150.000 să-și părăsească locuințele, că Dumnezeu a trimis ploile pentru a ne reaminti că oamenii n-ar trebui să se alăture răului, sălbaticului din ei. Și vinovată de mânia Domnului nu este nimeni alta decât câștigătoarea/câștigătorul Eurovisionului – Conchita Wurst, care a reprezentat Austria cu melodia “Rise Like a Phoenix” – iar potopul nu a fost o coincidență. La fel cum liderul spiritual al sârbilor ortodocși, patriarhul Irinej, le-a amintit că inundațiile sunt pedeapsa divină pentru viciile lor și astfel Dumnezeu a spălat Serbia de păcate.

denmark-eurovision-song-contest

Poate că sursă de inspirație i-a fost David Silvester – membru al partidului UKIP, marele câștigător al europarlamentarelor britanice -, care, cu o lună în urmă, pusese în cârca legalizării căsătoriei între homosexuali inundațiile din sudul țării.

sursa: The MirrorCitiţi şi

Bunica avea nume de floare

Omul destrăbălat și bucuriile stricate

În ziua în care am încetat să mai iubesc

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
710 views

Your tuppence

 1. Rita / 29 May 2014 18:08

  Montenegro? Pai atunci sa ziceti si London, united kingdom, france samd, ca sa fie tacamul complet.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
  • Rita / 29 May 2014 18:11

   A, si, binainteles, genitivul si dativul sa fie construite dupa aceeasi regula: londonului, francelui, united kingdomului.

   Thumb up 0 Thumb down 0
   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro