Femeile frumoase sunt de dreapta

26 February 2012

Maria Antoaneta a fost o bombă sexy blondă. Gândiţi-vă la Marilyn Monroe. Una dintre poveştile istorice preferate spicuite din tolba cu delicatese a bunicii mele în vremea zilelor lungi şi goale ale copilăriei, prin anii ’70, spuse în timpul unei călătorii cu trenul sau la plajă, cred, a fost că Maria Antoaneta avea nişte ceşti turnate după forma sânilor ei. Vase care se potrivesc cu mărimea sânilor lui Jayne Mansfield. Şi care, acum, se pare că nu mai sunt dovezi convingătoare.

Câteodată îi urăsc pe istoricii revizionişti. Şi totuşi nu ea a spus “Lasă-i să mănânce cozonac!”, după cum niciun guvernator al unui stat din sudul SUA nu a spus vreodată “Dacă limba engleză a fost destul de bună pentru Iisus, atunci e destul de bună şi pentru mine…”. Doar propagandă de retarzi! (Am spus asta?). Ce mai, Maria Antoaneta era “hot”! Şi mai avea şi o copie a delicios de perversei cărţi Legături periculoase – cea mai sexy  carte pe care am citit-o vreodată -, legată simplu şi fără titlu.

Mă apropii de capătul a ceea ce îmi amintesc despre această frumoasă şi curajoasă doamnă. Asta-i toată istoria pe care o mai ţii minte după “x” ani de la terminarea Universităţii. Morala este că tot femeile de dreapta sunt mai atractive decât cele de stânga.  Uitaţi-vă la Maria Antoaneta şi la Ana Pauker. Nu ştiu cum arăta Rosa Luxemburg, dar am îndoielile mele. Şi m-am gândit bine – un 3 în cel mai bun caz, şi asta dacă eşti amabil.

Roza Luxemburg

Margaret Thatcher a avut picioare superbe şi sâni magnifici, aşa cum mi-o amintesc din anii ’80, pe când lucram la Parlament. Ochii lui Caligula şi corpul lui Marilyn Monroe…

Victoria Brejneva 

Dacă este adevărată morala, de ce ar trebui ca femeile frumoase să fie mai mult de dreapta comparativ cu cele mai puţin frumoase? Cineva ar putea face un sondaj şi să explice această situaţie prin clasa socială, nutriţie sau lipsa oportunităţii de a merge la un salon de înfrumuseţare pentru femeile defavorizate din zonele sărace ale oraşelor. Un cinic ar putea spune ca femeile urâte ştiu că inegalitatea provoacă durere, pe când fetele frumoase ştiu că inegalitatea aceasta le face plăcere.

Când i-am spus unei feministe, Danuta Keene, că femeile frumoase au avut în mod exagerat tendinta de a fi de dreapta pentru că au fost direct interesate ca lucrurile să rămână neschimbate, mi-a răspuns cu un ton frustrat că acest lucru este la fel de adevărat şi pentru bărbaţi.

Sir Oswald Mosley, în timpul perioadei lui socialiste, a spus “Vote Labour but – Tory.” Citiţi şi

Reverență, Majestatea Voastră!

„Theresa May. Un prim-ministru pentru Brexit” – o lecție deschisă de istorie recentă

Mireille Darc și rochia pe care a ales-o ca să-și amintească lumea de ea. Da, Mireille, ne amintim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Patricia / 27 February 2012 11:07

    Esti nedrept si tendentios! Femeile sunt frumoase cat sunt tinere. Victoria Brejneva o fi fost si ea o frumusete, si e prea posibil ca Marilyn Monroe sa fi aratat mai rau decat rusoaoica la o varsta similara. Iar Maria Antoaneta si-a pierdut frumusetea de cap tot in apogeul frumusetii mature. Eu as reformula: femeile tinere sunt de drepta. Mai ales cand au ceva avere:)).

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro