Fendi sponsorizează restaurarea fântânilor din Roma

28 January 2013

„Fendi pentru fântâni” se va chema proiectul în care vor fi incluse, pentru început, cinci astfel de monumente, la care se va lucra timp de patru ani. Fontana di Trevi va fi prima pe listă, în cazul său lucrările urmând să înceapă în primăvară şi să se încheie în 2015, cel mai probabil cu un show menit să marcheze atât restaurarea monumentului, cât şi celebrarea a 90 de ani de existenţă a brandului.

„Suntem mândri să fim legaţi de acest oraş şi aceasta va fi ocazia perfectă să facem la rândul nostru ceva pentru oraşul care ne găzduieşte” a declarat Pietro Beccari, directorul executiv de la Fendi. Acesta va susţine, împreună cu Karl Lagerfeld şi primarul Romei, Gianni Alemanno, o conferinţă de presă în care va anunţa planul concret de restaurare. Se zvoneşte şi că Lagerfled va lansa anul acesta un album foto în care vor fi incluse fântânile care vor face parte din proiect.

Lucrările la Fontana di Trevi au fost finalizate în 1762, iar anul acesta se împlinesc 24 de la ultima restaurare. În urmă cu mai puţin de un an, bucăţi mari de piatră din faţada fântânii s-au prăbuşit, ca urmare a şubrezirii acesteia din cauza temperaturilor foarte scăzute din timpul iernii. Cei de la Fendi nu sunt primii care se oferă să sponsorizeze restaurarea unor monumente din Italia. Designerii de pantofi de la Tod’s au venit în 2011 cu ideea unui proiect amplu de restaurare a Colosseum-ului, care ar urma să-i coste 25 de milioane de euro, iar fondatorul Diesel, Renzo Russo, s-a oferit să consolideze podul Rialto din Veneţia.Citiţi şi

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Excellence & savoir-faire français la TV5

Nicole Kidman: “Mi-ar plăcea să las imaginea unei femei care a fost capabilă de a iubi”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
404 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro