Ferma lui Tom Ford

17 August 2013

Tom Ford, recunoscut pentru discreția legată viața personală, a acceptat în decembrie 2011 vizita unei echipe de fotografi ai revistei Vogue France la ferma din New Mexico, unde își petrece cam un sfert din an. De ce o fermă în new Mexico? Născut și crescut în Austin, Texas, Tom s-a mutat cu familia, pe când avea 11 ani, în Santa Fe, iar cei 7 ani petrecuți acolo l-au crescut spiritual și i-au influențat creația de mai târziu. Ferma ocupă aproape 10 hectare din zona unde s-au turnat cândva western-urile celebre Silverado, Wyatt Earp și 3:10 to Yuma și a fost proiectată de arhitectul japonez Tadao Ando. Caii nu aveau cum lipsi din peisaj, așa încât există și facilități ecvestre, unde aceștia aș paria că se simt cel puțin la fel de bine ca și proprietarul lor. Ca să nu mai vorbim de cât de bine îi va merge aici lui Alexander John Buckley Ford, băiețelul născut pe 23 septembrie 2012, al cărui tată biologic este Tom Ford. Vă reamintesc că Tom (51 de ani) este de 26 de ani într-o relație cu Richard Buckley (64 de ani).

Odată cu pozele făcute de Guido Mocafico, am descoperit și un interviu splendid pe care l-am ratat la vremea când a fost făcut. Vi-l recomand și vouă, dacă îl îndrăgiți pe Tom Ford. 🙂Citiţi şi

Naomi. Cindy. Linda. Christy – The Super Models (documentarul)

Titlul cărții e cheia acestei fotografii

A murit Tatjana Patitz, supermodel al anilor ’90

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro