Fetelor, s-a mutat centura!

1 June 2014

DaianaDormi cu cineva în pat? Sigur, fiecare are partea lui. Mergi cu mai mulți oameni în vreo vacanță și mâncați la aceeași masă? Sigur, vă așezați la aceleași locuri ca în prima zi. Știi că până și dușul îl faci la fel de fiecare dată? Îți speli părțile corpului în aceeași ordine.

În Cluj Napoca, mai nou, există o centură ocolitoare, acea șosea pe care merg camioanele. În plus, acolo unde începe Calea Turzii au apărut niște breșe ale șoselei principale. Cu toate acestea, fetele care “fac autostopul” pe Calea Turzii și-au păstrat locul, un loc prin care acum nu mai trec camioane, iar mașinile sunt tot mai puține. Mă mir că nu mor de foame.

Deci… cam câtă putere îi dăm obișnuinței?

Cred că obișnuințele mici și neînsemnate au legătură cu chestiile ălea mai importante pe care le facem doar din inerție. Dacă îți muți ceasul de pe o mână pe cealaltă, după ce te uiți de cîteva ori la mâna goală ca vițelul la poarta nouă, vei avea 1-0 în lupta cu creierul tău. Dacă îți schimbi drumul casă-serviciu, după câteva ture și, probabil, câteva eșecuri, vei avea 2-0. Pe la vreo 100-0, vei putea chiar să îți lași ratele la bancă și să pleci în jurul lumii, dacă asta vrei. Posibile efecte secundare la toată povestea asta: râzi bine de tot de tine, te joci, te miri, îți menții creierul în stare alertă.

centură

Mă duc să îmi schimb partea de pat și să mut cărțile de pe o noptieră pe cealaltă, ca nu cumva să citesc cărțile lui.

Pe Daiana o găsiți cu totul aici.Citiţi şi

Viața

Delta Dunării – un loc ce trebuie văzut măcar o dată în viață

După douăj’ de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. gabriela / 29 July 2014 22:26

  Nu asa le ajuti pe fete!
  oribil articol sau ce-o fi!!!

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro