Fii mama copilului tău

catchy

9 December 2013

Viaţa nu curge mereu liniştit şi armonios, aşa cum am vrea noi. Ni se mai strecoară printre degete, indiferent cât de pregătite pentru orice întâmplare am crede că suntem sau cât de mult ne străduim să ţinem totul sub control. Când o femeie este şi mamă se schimbă puţin stările, sentimentele, relaţiile. Câteodată, destul de mult. Şi atunci încep să se adune, să se tot adune lucruri, nervi, îndatoriri, şi nimic nu mai pare a fi ca înainte. Până când ne ajunge momentul în care fie lăsăm totul baltă şi ne spunem că nu mai vrem să ştim de nimeni, fie, o idee mult mai bună, ne privim în oglindă, recunoaştem că avem nevoie de un sprijin şi mergem să-l căutăm.

Despre cum poţi păstra relaţia frumoasă şi armonioasă cu copilul tău va fi vorba la conferinţa Relaţii fericite, familii fericite. Vei afla, dacă nu ştii încă, ce este metoda Espere şi cum te poate ajuta să comunici armonios cu copilul tău, cum să-l asculţi, să petreci timpul cu el, ce mesaje îi transmiţi. Să acorzi atenţie nevoilor şi dorinţelor lui. Să construiţi împreună o relaţie frumoasă, de încredere, să-l înveţi să fie independent. Poate acesta va fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poţi oferi, nu doar într-o zi, ci zi de zi, copilului tău.

Evenimentul are loc în 10 decembrie 2013, de la 18:30 până la 21:00, la Hotel  Capital Plaza din Bucureşti. Şi pentru că ne plac şi nouă relaţiile speciale şi mai ales cadourile valoroase, Catchy.ro susţine acest eveniment ca partener media.Citiţi şi

Oamenii cu probleme nu pot avea relații fără probleme

Team-building, never again!

Aș fi făcut orice. Și acum aș face orice… pentru că îmi lipsești

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,230 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro