Formula câștigătoare – menage à trois

2 February 2015

Mirela 2Cum definești relația noastră? “EU, TU, NOI!” a fost răspunsul dat pe nerăsuflate.

Mi-a luat trei secunde să mă dezmeticesc. Deja proiectasem câteva răspunsuri posibile – deformație profesională (atunci când un jurnalist gândește o întrebare se gândește automat și la posibilele răspunsuri, ca să o pregătească pe următoarea).

Mi s-a părut răspunsul complet. Și fără nevoia unei alte întrebări ajutătoare. Da. De fapt așa e. Asta îmi doresc. Să-mi văd de treburile mele, de viața mea, de visele mele, de copilul meu, prietenii mei, pasiunile mele, nimic din ce am EU bun să nu fie nevoit să se schimbe pentru că în viață mea ai apărut tu. Ideal ar fi să faci și tu același lucru – să-ți cultivi prieteniile, să-ți vezi de hobby-uri, de familie, de probleme și de bucurii, fără să renunți la nimic de dragul meu sau al nostru și împotriva a ceea ce vrei TU. NOI – sunt toate lucrurile minunate care ar trebui să lege doi oameni. Este complicitatea aceea dulce care face ca doi oameni aflați într-o relație să aibă nevoie puține explicații spre deloc. NOI trebuie să însemne bucuria de-a trăi lucrurile care se întâmplă firesc, normal și simplu.

moma-monet-couple_57276_990x742

Dacă am reuși să respectăm cele trei elemente, să ne îngrijim că ele să nu se confunde și să-și păstreze conturul și conținutul, cred că am avea relații fericite. Dacă am reuși să ne mulțumim cu EU fără să cerem ceva de la celălalt, dacă TU ar fi independent și nu ar mai trăi sentimentul de vinovăție pentru ceea ce crede că așteaptă celălalt și dacă am reuși să ne bucurăm pur și simplu de NOI, am trăi relația perfectă.

Pe Mirela o găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cum e Adeline după cinci ani

Sindromul Peter Pan: bărbați care nu au crescut niciodată

Pentru cel ce n-a fost să fie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. OVANA / 2 February 2015 20:20

  Superb Mirela !!!
  Si atat de adevarat…atat timp cat eu pot fi EU,tu poti fi TU atunci categoric si NOI putem fi fericiti !

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro