Fostul prinț Nicolae și-a recunoscut fetița

28 May 2019

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anunțat printr-o postare pe pagina de Facebook că rezultatul testului de paternitate a arătat că este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect.

În 2015, Regele Mihai a decis să îi retragă titlul de “Principe al României” nepotului său Nicolae şi să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Mama fostului principe, “Alteţa Sa Regală Principesa Elena a primit înştiinţarea acestei decizii, printr-o scrisoare personală trimisă de Majestatea Sa Regele”. Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu era precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reieşea însă, indirect, că acesta avea legătură cu stilul de viaţă a principelui Nicolae, ce viza și relația cu Nicoleta Cîrjan care s-a încheiat rapid, după două luni, grăbită și de vestea că urma să fie tată. Nicolae se pare că nu și-ar fi dorit un copil, dar Nicoleta Cîrjan a decis să păstreze sarcina și a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna. Mereu a susținut că tatăl este nepotul Regelui. Casa Regală nu a recunoscut niciodată copilul și nici nu s-a interesat de soarta fetiței.

În august 2017, Nicolae își anunță căsătoria cu Alina Maria Binder.

Acum are, oficial, și un copil.

Cum vi se pare gestul lui Nicolae de atunci și de azi?Citiţi şi

S-a dus în ceruri să se joace cu Regele Mihai?

Am alte treburi la 30 de ani decât să închid gura lumii

Povestea unui trol

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro