Frustrări virtuale

18 May 2015

Iulia IonițăFrustrări peste tot. De asta înnebunim fără tehnologie. ”Oare ce mi-a comentat la status?”, ”Oare a dat și like?”.

Dacă ar fi să rămânem fără curent timp de o săptămână, ne-am gândi la ceea ce ar fi trebuit să răspundem la un comentariu pe Facebook, dar, în special, la frustrări. Facem contact direct cu realitatea, de care ne ferim atât de mult. Cu toate problemele lumii reale, care încă nu au apucat să fie acoperite de internet și lumi virtuale, unde putem fii oricine. Dar în general suntem proști.

Lăsând deoparte ceea ce vrem să părem, mi se pare o aberație; oamenii nu mai știu ce sunt. Nu mai au nevoie de ei, de persoana sau de sufletul lor, ci doar de alții. De impresiile lor. Nu suportăm să mergem singuri acasă, nu suportăm să mergem singuri într-un bar să ne cinstim pe noi, nu suportăm să fumăm singuri, să bem singuri. Ne atribuim etaloane de ”frustrați” și ne ducem într-un colț să plângem. Gândim despre noi din perspectiva altora.

femeie

Asta e viața, iar oamenii nu înțeleg că nu mori cu nimeni de mână. Mie când îmi pică netul, scriu. Știu că prietenii sunt acolo pentru mine oricum. Că dacă le dau un telefon, ei vin. Dacă am nevoie de părerea lor, îi sun și le citesc un text de al meu, dacă nu am posibilitatea să-l pun la status. Oamenii uită să trăiască și se alterează în vieți paralele, pretinzând că sunt tot ceea ce tânjesc ei să fie. De fapt, sunt doar niște fantome, niște frustrări, niște neajunsuri. Când ai nevoie de oameni în jurul tău, cu sutele, fii sigur că problema e la tine. Fii prietenul tău cel mai bun, nu al lor.

Citiți și Am pe altcineva.

Creează-ți momente cu tine, fii sigur pe tine, fii tu! Vom ajunge să nu ne mai amintim viața reală, nici măcar cea virtuală- acolo e stocat totul. Dai un click – afli ce ai făcut acum trei ani pe vremea asta. Nu te altera. Nu te schimba. Caută-te pe tine, că ești pe acolo, pe undeva.

Pe Iulia o găsiți cu totul aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Prințesa sturionilor

Voi ați observat cât de greu e pentru unii să suporte fericirea, binele sau succesul altora?

Povestea care nu ar fi trebuit să fie scrisă așa

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro