Galliano revine. La Oscar de la Renta.

22 January 2013

Designerul britanic concediat în martie 2011 de la Dior pentru remarci anti-semite s-a reîntors în atelier pentru a participa la New York Fashion Week, programat să aibă loc în februarie.

De la Renta a declarat că se simte onorat să îl primească în echipă, cu atât mai mult cu cât îi poate oferi ocazia de a se reintegra în lumea în care îi e locul. „Eu şi John ne cunoaştem de ani de zile şi sunt un mare admirator al talentului său” a declarat designerul, care este convins că oricine merită o a doua şansă. Iar John a recunoscut că a încercat în toată această perioadă să rezolve problemele pe care le are cu alcoolul: „de doi ani încoace mă recuperez. Alcoolismul îmi luase minţile şi aşa am ajuns să spun acele lucruri acelea despre membrii comunităţii evreieşti, pe care le regret teribil”.

Casa Dior a suferit pierderi semnificative după plecarea lui Galliano, în locul căruia a fost angajat belgianul Raf Simons, responsabil acum cu designul colecţiilor prêt-à-porter şi haute couture pentru femei. Realizarea notabilă a lui Galliano din perioada de pauză a fost rochia de mireasă a supermodelului Kate Moss. În tot acest timp, designeri şi admiratori din toată lumea i-au trimis mesaje de încurajare, convinşi fiind de revenirea lui în industrie. Şi iată că nu s-au înşelat, John s-a pus deja pe treabă.Citiţi şi

Parfumuri și couture: colecția Toile de Jouy de la Maison Dior

Londra – “Inside the Christian Dior: Designer of Dreams”

Moda lui 2019 – la ce renunțăm, ce păstrăm, ce adoptăm din ce e nou

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro