Galliano revine. La Oscar de la Renta.

Andreea Petrescu

22 January 2013

Designerul britanic concediat în martie 2011 de la Dior pentru remarci anti-semite s-a reîntors în atelier pentru a participa la New York Fashion Week, programat să aibă loc în februarie.

De la Renta a declarat că se simte onorat să îl primească în echipă, cu atât mai mult cu cât îi poate oferi ocazia de a se reintegra în lumea în care îi e locul. „Eu şi John ne cunoaştem de ani de zile şi sunt un mare admirator al talentului său” a declarat designerul, care este convins că oricine merită o a doua şansă. Iar John a recunoscut că a încercat în toată această perioadă să rezolve problemele pe care le are cu alcoolul: „de doi ani încoace mă recuperez. Alcoolismul îmi luase minţile şi aşa am ajuns să spun acele lucruri acelea despre membrii comunităţii evreieşti, pe care le regret teribil”.

Casa Dior a suferit pierderi semnificative după plecarea lui Galliano, în locul căruia a fost angajat belgianul Raf Simons, responsabil acum cu designul colecţiilor prêt-à-porter şi haute couture pentru femei. Realizarea notabilă a lui Galliano din perioada de pauză a fost rochia de mireasă a supermodelului Kate Moss. În tot acest timp, designeri şi admiratori din toată lumea i-au trimis mesaje de încurajare, convinşi fiind de revenirea lui în industrie. Şi iată că nu s-au înşelat, John s-a pus deja pe treabă.Citiţi şi

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Christian Dior – 70 de ani de haute couture

Maye Musk, abia aștept să fac și eu 69!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
688 views

Your tuppence

 1. Revenirea lui Galliano | Catchy / 14 February 2013 19:48

  […] fiind uşor ameţit de aburii alcoolului, va marca sfârşitul carierei pentru designer, italianul s-a întors în lumea modei subtil, după ce şi-a plătit toate amenzile şi a cerut scuze celor pe care i-a […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro