Gata cu bărbații de pe net!

10 April 2018

Crezi în horoscop? În zodii și modul în care ele se atrag sau se resping? În cum evenimentele astronomice reușesc să ne influențeze viața până la detaliu?

Nici eu! Mai exact spus, nici eu nu credeam până de curând. Eu sunt balanță în zodiac, însă niciodată nu m-am obosit să citesc sau să mă informez despre caracteristicile nativilor din această zodie și nici să-mi consult horoscopul zilnic. Și rău am făcut! Poate așa nu m-ar mai fi surprins deloc tot ce s-a întâmplat în acea zi.

Vorbeam de ceva timp pe internet cu un bărbat. Reușisem în cele câteva luni de discuții să aflăm destul de multe lucruri unul despre altul. Nu ne-am întins în efuziuni sentimentale și nici nu ne-am trimis poze. El m-a întrebat ce zodie sunt și chiar și în ziua în care stabilisem, în sfârșit, să ne vedem, dacă am citit cumva prezicerile de la horoscop vărsător, zodia lui. Am râs în sine mea, dar nu am vrut să-l dezamăgesc, așa că i-am spus că da, am citit prevederile ambelor zodii, era o zi prea importantă ca să merg nepregătită, nu?

feme tren calatorie

Locuind în orașe diferite, am convenit să ne vedem undeva la mijlocul drumului, în Sibiu.

Așa că, în dimineața zilei stabilite, am luat trenul spre Sibiu, preferând o călătorie relaxată în locul uneia cu mașina, care mi-ar fi solicitat în continuu atenția până la destinație. Acolo unde aș fi vrut să ajung destinsă și nu ruptă de oboseala condusului. Drept urmare, m-am înarmat cu o carte la care jinduiam de mult, cu muzică în căști și cu un termos de cafea. Aș fi putut cuceri Everestul așa, corect? Corect, cu condiția să am parte de liniște, dar la Pitești, exact în compartimentul meu, se urcă un tânăr de nici 20 de ani, imberb și vesel nevoie mare care, netam-nesam, are chef de conversații. Detest să socializez cu străini (în viața reală, că pe net se schimbă treaba…) și, în plus, eram suficient de bine acompaniată cât să nu simt nevoia să-mi condimentez călătoria cu discuții sterile. Dar n-a fost chip să scap.

Nu am vrut să fiu nepoliticoasă și să i-o tai așa cum ar fi meritat, drept urmare m-am văzut târâtă într-o conversație fără cap și fără coadă, conversație căreia, deși simțeam nelămurit că are ceva familiar, nu i-am acordat mai deloc atenție, răspunzând monosilabic și luându-l ușor peste picior. Până la Sibiu, aproape a reușit să mă enerveze, noroc că nu mergeam mai departe. Am coborât rapid din tren, luându-mi un formal și rece la revedere.

Îndreptându-mă către locul stabilit ca întâlnire, telefonul începe să vibreze. Primisem un mesaj. De la el, bărbatul către care acum mă îndreptam nu fără emoții. Așa că a trebuit să citesc de mai mult ori mesajul ca să înțeleg ceva din el…

Horoscop Balanță (asta e zodia mea, v-am zis, nu?), azi: Nativii din balanță care aleg azi să călătorească vor avea parte de mari surprize pe parcursul călătoriei. Lăsați-vă mintea și inima deschise, căci este posibil ca acest tren să nu se mai întoarcă”.

Poftim?? Și dintr-odată, lumea falsă construită în virtual a rămas fără pereții de mucava… Deci puștanul vorbăreț din tren era „bărbatul” pe care eu așteptam să-l întâlnesc și, cumva, voise fie să-mi joace o festă, fie să-mi dovedească că am mințit în legătură cu horoscopul – și de aici nefiind excluse extrapolările false, fie să-mi arate „pe viu” că are un simț al umorului ieșit din comun! Ok, se pare însă că eu nu am, căci am făcut imediat calea întoarsă la gară, fără să-i mai răspund la mesaj. Nici la ăsta și nici la zecile care l-au urmat, blocându-i toate posibilitățile de a mă mai contacta și renunțând pentru totdeauna la povești virtuale de acest gen cu bărbați de pe net. End of story.

A, nu tocmai. Căci, de atunci, în mod curios… am început să-mi citesc horoscopul! 😊



Citiţi şi

Carmen

Ce putem face?

Rezistența la minciună

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro