Geanta bate filmul

8 November 2013

Iată că lucrurile cam aşa stau, şi încă în cel mai propriu sens. Recuzita unui film hollywoodian nu-i deloc lucru de şagă. Designerul de costume Suzy Benzinger a trecut prin mari emoţii şi ceva frustrări lucrând la filmul Blue Jasmine, semnat Woody Allen. Avea nevoie de una dintre cele mai exclusiviste genţi din lume, şi anume Birkin de la celebrul brand franţuzesc Hermès. Însă dorinţa nu i-a putut fi îndeplinită fiindcă un astfel de exemplar costă mai mult decât întregul buget pentru costume al filmului.

Dar Suzy şi Cate Blanchett, protagonista peliculei, s-au descurcat până la urmă fiindcă designerul a împrumutat filmului propria geantă Birkin, explicând că piedicile au fost două în achiziţionarea uneia noi: întâi costul exorbitant şi apoi perioada de aşteptare, asta pentru că marca franţuzească cere clientelor care-şi doresc un Birkin să aştepte uneori mai mult de zece ani până ce comanda este livrată.

Cate Blanchett

Şi cum scenariul presupunea ca frumoasa actriţă australiană să dea cu geanta de trotuar, şi nu o singură dată, costumiera a simţit cum i-o ia pur şi simplu razna tensiunea arterială. Şi tot nu doar o dată. Dar Cate Blanchett a liniştit-o, mai în glumă, mai în serios, spunând că pentru o geantă nouă ar fi trebuit s-aştepte până ajungeau amândouă la o venerabilă bătrâneţe, iar filmul cine-l mai făcea…Citiţi şi

Orice, numai fată bătrână să nu ajungă

Top zece – Cele mai frumoase filme romantice (III)

Iubire pentru zece vieți

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
800 views

Your tuppence

 1. Un cătălin degeaba | Catchy / 23 November 2013 10:52

  […] să spun că toate femeile cară așa ceva prin viață. Dar nu-mi permit să trag cu ochiul prin gențile altora. Așa că o să vorbesc de geanta mea și de conținutul ei misterios. Da’ de ce port eu așa […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply
 2. LoreDada / 9 November 2013 17:11

  Eram curioasa. Citind, m-am enervat la final: nu stiu daca este o traducere proasta, sau doar o exprimare oribila. Nu am inteles finalul articolului. Ati folosit propozitii fara verb…(“Şi tot nu doar o dată” ) In fine, desigur, problema e la mine. Nu luati in seama.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro