Genţi în anul de criză 2011

14 November 2011

Cererea de genţi de designer la preţuri cu patru şi chiar cinci cifre este cel puţin uimitoare. Toate bradurile de lux care îşi merită numele scot în fiecare sezon colecţii noi şi cererea continuă să fie atât de mare, încât toate o duc bine merci şi vând destul cât să scoată ediţii limitate tot mai scumpe, adresate marilor cheltuitoare. Iată câteva dintre modele pe care unii se socotesc chiar norocoşi dacă le apucă.  

 

 

Hermès Birkin, cam kitsch-oasă pentru numele casei, cu aur şi diamante, la preţul de… 90.000 de dolari.

Prada a scos o ediţie limitată de 22 de genţi din piele de crocodil, cu o plăcuţă metalică pe care este trecut numărul, care se găsesc doar în trei magazine din Statele unite, la preţul de 40.000 de dolari.

Gucci Bamboo Stud Embellished Leather Tote, în versiunea 2011, costă numai 4.200 de dolari.

Valextra a colaborat pentru prima dată cu o vedetă, Katie Holmes, pentru a produce la standardele casei o geantă simplă, dar elegantă, din piele de iepure, la preţul de 3950 de dolari. Iar aici, puteţi vedea o geantă Zagliani, ceva mai scumpă, dar din piele de crocodil.

Să vă mai întreb dacă aţi da atâţia bani pe o geantă? Vă întreb totuşi.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Denisa / 14 November 2011 10:35

    or fi ele clasice, frumoase, dar, la naiba (scuze!) una costa cat o casa! ori ai bani de dau pe dinafara, ori chiar crezi ca o geanta poate sa te faca sa pari altcineva.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro