Geantă Birkin, purtată şi semnată de Jane Birkin, licitată pe ebay

9 April 2011

Unii oameni au străzi, cărţi, filme, stele, efecte, legi, teorii care le poartă numele. Majoritatea, bărbaţi. Dacă mă gândesc la femei şi celebritate, într-un registru mai uşor, îmi imaginez că te simţi la fel de flatată şi dacă doar una dintre cele mai luxoase şi faimoase genţi din lume îţi poartă numele.

Jane Birkin, 65, actriţă, cântăreaţă, soţia şi muza lui Serge Gainsbourg pentru Je t’aime… moi non plus, a oferit de curând una din cele patru genţi Birkin pe care le are de când Hermès le-a botezat cu numele ei în 1984, la o licitaţie desfăşurată pe ebay în scopuri caritabile – strângerea de fonduri pentru Crucea Roşie din Japonia.

Victoria Beckham, Lady Gaga şi Naomi Campbell sunt doar trei dintre celebrităţile care au licitat şi ridicat preţul la 4900 de lire sterline (aproximativ 8000 de dolari), pornirea făcându-se de la 2000 de dolari.

Dacă sunteţi interesate să ajutaţi Crucea Roşie din Japonia şi să deţineţi una dintre cele mai celebre genţi din lume, o puteţi face aici, până pe 15 aprilie.

“Nu e nicio distracţie să ai o astfel de geantă şi atunci când o scoţi în lume să nu arate de parcă a fost culcuşul pisicii, ceea ce uneori se şi întâmplă, sau să o porţi… cu tot cu pisică. Mereu lipesc pe geanţi stickere, atârn mărgele , pentru că nu-mi place să arate ca toate celelalte” a declarat Jane pentru revista Vogue. “Cât despre imitaţii, mi se par cea mai sinceră formă de a face complimente. E chiar plăcut să ştii că lumea îşi doreşte o astfel de geantă.  Nu am nimic împotriva copiilor.” Tu ai?Citiţi şi

Nouă prințese și regine – elegante cu și fără tiară

Love Conquers All – The Ultimate Valentine’s Day Wishlist

Pantofi, sandale, ghete, cizme – primăvară/vară 2017

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
892 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro