Holiday 2020 collection “Les Chaînes d’Or de CHANEL”

30 December 2020

“Les Chaînes d’Or by Chanel” este colecția de makeup în ediție limitată pentru sărbătorile acestui sfârșit de an. Machiajul cu personalitate care vorbește despre îndrăzneală și hotărârea de a fi bine, despre o feminitate puternică și strălucitoare, despre femei învingătoare. Care s-au setat mental să nu se lase sub vremuri, să întâmpine cu un strop de culoare și lumină orice început. Colecția aceasta este pentru toate femeile care știu să-l trăiască fără frică pe Azi și cred mereu în Mâine. Este spiritul CHANEL.

Lucia Pica, Global Creative Makeup & Colour Designer la CHANEL BEAUTY

Ce e fascinant la acest brand, pe lângă moștenirea bogată lăsată de Gabrielle Chanel, este că mereu apar minunate minți care preiau cu un ochi proaspăt un detaliu, fac o voltă creativă și, hocus – pocus, îl aduc, seducător și proaspăt, în prezent.

În cazul acesta, designerul de culoare a fost Lucia Pica și detaliul inspirator a fost lanțul care a transformat, în februarie 1955, geanta de mână cu clapă creată de Gabrielle Chanel în 1929 în istorica geantă de umăr.

De ce istorică? Pentru prima dată, era acceptabil ca femeile cu un considerabil statut social să poarte o geantă pe umeri. Geanta care le-a redat femeilor libertatea mâinilor a primit numele 2.55 și a rămas una dintre cele mai dorite genți din lume. (Un detaliu: primele genți de umăr Chanel nu aveau lanțurile aurite și nici piele întrețesută printre zale, dar tot frumoase erau. Dacă vreți să citiți mai multe despre această geantă, vă recomand un blog dedicat tuturor genților. Un vis!)

Deci negru și auriu. Mademoiselle Chanel le iubea pe amândouă, iar colecția aceasta este un omagiu adus pasiunii ei pentru auriu. Ceea ce a creat Lucia Pica puteți admira pe fața modelului Vittoria Ceretti, imaginea Chanel Beauty. Când am postat-o ca un teaser la acest material, ați lăsat comentarii admirative: wow, câtă finețe, eleganță, ce contraste reușite, vrem și noi și tot așa. Foarte bine, acum avem cu ce să ne jucăm și noi. 🙂 Toate produsele de makeup și ojele de sărbătoare vă așteaptă în Chanel Espace Beauté din Băneasa Shopping City. 

Iată ce conține această colecție și care au fost produsele folosite pentru acest machiaj sărbătoresc.

Ten

Pudra iluminatoare roz auriu intens.

Ochi

Pudra de pleoape auriu antic.

Fardul de ochi există și în alte trei nuanțe: aur alb, cupru roz, piele maro.

Buze

Rujul Allure Pourpre D’or – prună aurie.

Mai există încă trei nuanțe de ruj: bej auriu, auriu roșcat și roșu cu scânteieri aurii (Rouge D’Or).

Unghii

Aur egiptean, strălucitor.

Mai există încă 38 de nuanțe.

Puțin și bun să vă fie motto-ul la cumpărături. Întâmpinați-l pe 2021 rujate, machiate și cu un pahar plin cu șampanie! 🙂

Sărbători fericite cu CHANEL!Citiţi şi

Jean Cocteau și incomparabila Coco

CHANEL FACTORY 5 – fabrica de mici fericiri

Când pozele nu mai au nicio legătură cu realitatea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro