Horoscop 23 – 29 iulie 2016

26 July 2016

O săptămână de vară cu trei planete în zodia Leului, în care nu vor avea loc schimbări importante de statut astral; planetele își vor urma cursul firesc prin zodiile în care se aflau și în perioada anterioară, spune Urania în ziarul Libertatea.

Din cele 12 zodii, am ales:

Săgetătorul

Între 23 și 24 iulie (până la ora 15:33′), nativii vor simți nevoia să ajungă la sentimente mai bune față de unele rude care i-au nemulțumit mai de curând sau în trecut. Vor încerca să uite, să ierte, să treacă cu vederea, „să lase de la ei” și să dea curs sentimentelor creștine și relațiilor normale de familie. Asta nu înseamnă că o serie de contradicții vor dispărea doar că ele vor fi uitate pentru moment așa se explică de ce, în alte cazuri, acest efort spre firesc și cumsecădenie al nativilor nu va avea efectul scontat. Între 24 iulie (după – amiaza) și 26 iulie (până la ora 18:38′), se vor realiza mai multe trigoane regale pe semnele de Foc, care se vor constitui în uriașe rezervoare de energie, de vitalitate, de exuberanță și de determinare.

sagittarius-mats-eriksson

Săgetătorii vor fi plini de energie, de voință și de eficiență. La cote înalte va fi și dorința de a se bucura de tot ceea ce le oferă viața: nici o trăire nu este refuzată, nici un îndemn nu este reprimat iar cufundarea lor în veselie, petrecere, dans, plăceri culinare, practicare a sporturilor, aventuri, jocuri, întreceri etc. li se va părea firesc și chiar va funcționa revitalizant. Mulți dintre nativi vor avea pofte și chefuri originale: să bea o băutură rară, să facă experiențe culinare, mai ales dacă se află în vacanță în alt spațiu decât cel al țării sale. Între 26 iulie (seara) și 28 iulie (până la ora 21:17′), unele persoane vor încerca strategii la locul de muncă menite să le stabilizeze poziția sau să le servească un interes sau să marginalizeze un coleg rival. Evoluție pe muchie de cuțit. Între seara zilei de 28 și 29 iulie, sunt posibile, dar nu și favorizate dialogurile și tentativele de reconciliere; contextul astral nu este suficient de bun pentru o împăcare sau o rezolvare fericită.Citiţi şi

Horoscopul lunii februarie 2018

Marte în Săgetător (26 ianuarie- 17 martie 2018). Dor de aventură!

Intrăm în Anul Câinelui de Pământ. Iată previziunile zodiacului chinezesc

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,442 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro