Hotel Epoque – cel mai bun hotel de lux din România

29 January 2016

În topul anual realizat de TripAdvisor, în baza recenziilor turiştilor, Hotel Epoque se situează şi în 2015, pentru al patrulea an consecutiv, în fruntea clasamentului la categoria hoteluri de lux româneşti, obţinând primul loc la trei dintre secţiunile acestei distincţii: Top Hotels, Luxury şi Best Service Hotels.

Hotel Epoque București

Hotel Epoque este un hotel de lux de tip boutique, de 5 stele, iar preţurile încep de la 100 de euro pe noapte. Această recunoaştere venită din partea turiştilor, prin intermediul celui mai mare site de călătorii, vine să confirme locul pe care hotelul îl ocupă şi în alte topuri – locul întâi în topul celor mai bune 25 de hoteluri din România şi în top 10 hoteluri de lux din ţară.

Apartament Junior Hotel Epoque

Apartament Cismigiu Hotel Epoque

Hotel Epoque este deschis publicului din 2010, în centrul Bucureştiului (lângă Parcul Cişmigiu). Anul trecut, cifra sa de afaceri se afla în creştere faţă de anii anteriori, atingând pragul de 1,7 milioane de euro. Hotelul îşi aşteaptă oaspeţii cu 45 de apartamente şi alte facilităţi (gastronomie franceză, sală de conferinţe, spa, club).Citiţi şi

A murit Paul Bocuse, tatăl gastronomiei franceze moderne

Cum ar fi să-ţi petreci Revelionul aici?

San Clemente Palace Kempinski – de unde se vede cel mai frumos Veneția

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,517 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro