Ia-i prima căsuţă puiului tău!

5 May 2011

Pentru părinţii ai căror copii n-au trecut încă hotarul nestatornic al copilăriei,  universul Kalman îşi deschide porţile şi casele pe 6 şi 7 mai.

Creatorii magicelor Căsuţe Kalman vă invită între orele 11:00-13:00, în curtea casei de pe str. Gheorghe Moceanu nr. 3-5 (vizavi de Televiziune), să faceţi cunoştinţă cu cele mai noi creaţii ale meşterilor artizani harghiteni şi să asistaţi la procesul construirii căsuţelor Heidi şi mini-Clara.

Produse exclusive, realizate la comandă, căsuţele sunt lucrate şi finisate manual din lemn de brad, cu mare atenţie pentru siguranţa celor mici. Naturale şi ecologice, Căsuţele Kalman te fac să-ţi doreşti ca măcar pentru câteva ore să redevii copil. Imaginează-ţi:

Joc. Joacă. Soare. Râsete de copii. Culoare. Frumos. Clipe dezbrăcate de griji şi de stres, momente-sirene ale vremurilor zburate spre meleagurile mai calde ale amintirii,  în care aceşti copii eram chiar noi. Fiecare dintre noi poartă, de fapt, în simţire nostalgia paradisului pierdut al copilăriei, pe care Căsuţele Kalman îl reconstruiesc atât de inspirat. Vă amintiţi de “Coliba Unchiului Tom”? Puiul tău ar putea să aibă şi el propria-i căsuţă, pe care să o boteze cum i se pare lui mai frumos.

 

 Citiţi şi

Un nou început

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Inteligența corporală și prosperitatea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. lucy_b / 5 May 2011 11:15

  Toata copilaria am visat la asa ceva! Coliba mea … de preferinta intr-un copac pentru ca adultii sa nu aiba acces :). La urma urmei si copiii au nevoie de un spatiu doar al lor.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro