În ianuarie, biletele de avion mai ieftine cu până la 60%

10 January 2020

Destinaţiile europene operate de companii aeriene low cost beneficiază de preţurile cele mai avantajoase în luna ianuarie. Acestea încep de la 20 euro/persoană pentru un bilet de avion dus-întors. La categoria cele mai ieftine bilete de avion se menţin Londra, Roma şi Bruxelles, fiind urmate de Veneţia de la 30 euro/persoană. Preţul biletelor de avion pentru Madrid, Dublin şi Barcelona este începând de la 45 euro, iar pentru Copenhaga şi Lisabona depăşeşte 80 euro. Pentru Dubai biletele de avion sunt cu până la 40% mai ieftine decât în restul anului, iar pentru Bangkok cu peste 30% mai ieftine decât în restul anului.

Românii pot profita de preţurile mici din Ianuarie pentru a-şi rezerva atât city break-urile din lunile de primăvară, cât mai ales biletele de avion pentru vacanţa de vară. Pentru românii care îşi doresc să călătorească la Londra în acest an, preţurile sunt cu până la 57% în medie pentru rezervările în luna ianuarie spre deosebire de rezervările făcute în luna Iunie, de exemplu. Pentru cei care sunt nehotărâţi şi aşteaptă până în luna Februarie să îşi rezerve biletul de avion, preţul mediu creşte cu aproximativ 20% pentru fiecare destinaţie

“De la an la an, am observat o creştere a apetitului românilor pentru zboruri accesibile şi vacanţe ieftine iar numărul biletelor de avion vândute în prima lună din an este impresionant. Luna ianuarie este considerată deja un Black Friday pentru călătorii, iar românii s-au obişnuit să îşi pastreze un buget dedicat călătoriilor pentru a profita de preţurile bune din Ieftinuarie” a declarat Claudia Tocila, Marketing Manager Vola.ro.

În anul 2018, peste 30.000 de bilete de avion au fost cumpărate în luna ianuarie, iar în 2019 s-a depăşit pragul de 40.000 de bilete.Citiţi şi

Unde să pleci în luna de miere – recomandări de vis pentru amintiri de neuitat

Italia frumoasă: vederi de la Roma 

Cu dor de marele ecran: filme multi-premiate la ediția aniversară TIFF

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro