Inaugurarea Armani Hotel în Milano (foto)

13 November 2011

Pentru doamnele şi domnişoarele care obişnuiesc să facă shopping la Milano, iată şi  locul unde ar putea să înnopteze pentru a fi aproape dimineaţa de Via Montenapoleone sau della Spiga: Hotelul Armani, din strada Manzoni, numărul 31 (numărul de telefon îl aflaţi voi, la o adică 🙂 ). Just opened!

Iată că, după succesul primului Armani Hotel din Dubai, situat în cea mai înaltă clădire – Burj Khalifa, Giorgio Armani, împreună cu acelaşi partener, grupul Emaar din Emirate, şi-a extins afacerile în industria ospitalităţii şi le oferă acum şi compatrioţilor lui, în plină criză :), 95 de camere şi apartamente de lux aşa cum îl înţelege un designer de modă. La etajul şapte îi mai aşteaptă un restaurant cu vedere panoramică şi un etaj mai sus, săli de gimnastică şi un spa pentru tratamente de înfrumuseţare.

Un lucru e sigur: lanţul Armani Hotels este printre cele mai scumpe din lume, iar lansarea, pe 10 noiembrie, s-a făcut cu o listă de invitaţi selecţionaţi, credem, nu numai după prietenii, ci şi după puterea financiară. 🙂 Am ales câteva fotografii doar pentru unele ţinute foarte elegante. Să ne inspirăm, să vedem ce se mai poartă pe unde luxul nici nu se sinchiseşte de recesiune. Enjoy! Citiţi şi

Colecția Armani Privé toamnă/iarnă 2022-2023

Marina Sturdza sau ce înseamnă să fii prințesă

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro