Încă 30 de ani împreună?

23 January 2015

laura-brinzoi-nutaSuntem pregătiți să mai trăim unul langă altul 30,40… 50 de ani? Mai putem sfida vremurile, trendul, putem rămâne demodați, deopotrivă bărbat și femeie, măcar când iubim? Mai vrem ori știm să-l punem pe cel de lângă noi înaintea eului personal și astfel căruța să meargă? Ne dorim să păstrăm lângă noi și să ne completăm jumătatea de om cu peticul, ori ne considerăm și ne comportăm sub influența tăvălugului ca și cum am fi doar consumabile? Mereu altul sau alta de dragul diversității și palmaresului, când în final golul din noi rămâne fără fund…

Nu am pe listă situații în fața cărora piciorul în prag este imperios necesar… le știți voi care… Dar plictiseala, uneori depărtarea, obișnuința, nevoia de nou sau el/ea de ce și eu nu, n-ar putea fi demontate, transformate?

Ciudate vremi! Reciclăm cartoane, PET-uri, cârpe, dar aruncăm cu atâta ușurință suflete la gunoi! N-au miros fetid și nici nu stau mormănite la marginea orașului, dar le cărăm adesea-n piept, se-adună iar conform gravitației privirea coboară și devenim inapți de-a mai crede că putem găsi împlinirea altundeva decât la vârful picioarelor noastre.

love

De când a construi și-a sacrifica timp, voință, gânduri, celule, a devenit eronat și brusc demolarea-i utilă de la prima cărămidă nărăvașă ce nu se-așază pe liant?

Pe Laura o găsiți cu totul aici.Citiţi şi

Care e faza cu vaccinul

O recomandare de serial

Iubirea e acolo unde nu te aștepți: Ultimul Crăciun, Leila Sandra M.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. miha / 23 January 2015 17:09

  Cred ca ai rezolvat pe o parte enigma: sufletele ranite nu miros, nu te trag de maneca, nu sunt vazute nici de vecin si de multe ori, aruncatorul habar n-are ce arunca. Uneori, se arunca la gunoi cele mai bune lucruri fara sa se aiba habar. Si te trezesti cu o putoare in prezent, sufleteasca uneori, si te intrebi de unde si de ce.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro