Întrebări puse de femei sau Cum a murit Anne Boleyn

15 December 2011

Din categoria „Cele mai drăguțe întrebări puse de femei”, astăzi vom vorbi puțin despre cele care se referă la aspectul lor fizic. Desigur, ele nu vor egala nicicând frumusețea unei întrebări ca „la ce te gândești?” (chiar aș fi curios să știu de câte ori i-a pus doamna Einstein întrebarea asta lui iubi al ei și cam de câte ori i-a răspuns Einstein „la devierea luminii de către câmpurile gravitaționale” până când a găsit răspunsul corect, folosit și astăzi de către bărbații din întreaga lume: „la nimic, iubi”), dar farmecul lor nu poate fi pus totuși la îndoială.

Cea mai frecventă întrebare de acest tip este „m-am îngrășat?”. Ea începe să-ți fie pusă cam la 2-3 săptămâni după ce v-ați cunoscut și nu încetează, practic, niciodată. Nu contează dacă femeia arată deja ca o morsă sau e anorexică, întrebarea asta va fi pusă oricum: pur și simplu, ea se află în bagajul genetic al femeii. Sunt sigur că nici măcar în timpul marii foamete din Irlanda femeile n-au renunțat la întrebarea asta, înnebunindu-și bărbații: „Spune-mi, Paddy, așa-i că m-am îngrășat? Știu că m-am îngrășat!”.

O altă întrebare legată de aspectul fizic abordează problema dintr-un unghi ușor diferit: „Îți plac sânii mei?” (altă varianta a acestei întrebări este „Nu-i așa că am un fund mișto?”). De ce simt femeile nevoia să creadă că natura le-a înzestrat cu o parte anatomică neasemuit de frumoasă nu știu și nici nu-mi bat capul – n-am ajuns până la înaintata vârstă de 38 de ani încercând să pătrund în mintea unei femei. Răspunsul nu poate fi decât unul singur, n-are rost să îl mai menționez aici, dacă citiți textul ăsta înseamnă că sunteți în stare să produceți măcar banii să vă plătiți netul – deci, nu există nătărăi care nu cunosc răspunsul. Atenție însă la capcane de genul „Ai mai văzut sâni așa mișto ca ai mei?” – e o întrebare fără variante corecte de răspuns. Ca, de altfel, mai toate întrebările puse de femei.

Ann Boleyn

Închei spunându-vă că, deși istoria a reținut altceva, eu sunt convins că Anne Boleyn a murit pe eșafod spunând: „M-am îngrășat, nu-i așa? Asta era, Henric? Ţi-ai găsit alta mai slabă, știu eu…

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Îmbătrânesc și… disper – The Banshees of Inisherin

IRLANDA – femei combatante. Istoria unei fotografii

Sinead O’Connor și amintirile ei diferite despre sine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Catalin / 12 February 2012 16:36

    Bravo,te-am descoperit acum 2 zile si de atunci te ai ales cu un nou abonat.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro