Iubirea tabloid?

23 August 2010

Unii resimt iubirea prin sex, resimbolizând-o din implozia energiei sexuale, alţii vibrează sufleteşte contopindu-se, armonizându-se, crescându-se reciproc în dansul iubirii. De pe margine unii fac galerie, în aşteptarea unui bilet, alţii rătăcesc într-o continuă penetrare, încercând să atingă absolutul fugind de el. Undeva din lojă, mângâind vreun creştet, unii privesc cu superioritatea celui care a cunoscut şi o conţine, în timp ce alţii, cu pocale în mână, încearcă să prindă un crâmpei de fericire, survolând spre zenit, căzând şi iar ridicându-se de fiecare dată în speranţa că într-o zi vor iubi.

Şi mai sunt învăţaţii! Unii vegheza solemni deasupra celorlalţi, sanctionând orice greşeală, presetând mişcările acolo unde se poate. Alţii propăvăduiesc prin scheme, poţiuni şi alte reţete, promiţând satisfacţie garantată. Pe jos, din loc în loc se văd căzute câteva siluete nemişcate, nu ştii dacă au căzut răpuse sau sunt în adormire…pe ici, pe colo, câte o inimă căzută. Par să fi căzut precum fructele deja pârguite, gustate şi refuzate din varii motive sau scăpate din neglijenţă sau indiferenţă de unii care nu privesc decât înainte sau în urmă şi foarte rar acum şi aici. Tu unde eşti? Sau unde-ai vrea să ajungi?

Toate cele bune!
Jeni ChiriacCitiţi şi

Cele 5 limbaje ale iubirii

Scrisoare către el

Raiul de dincolo de alunecările de maluri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
Tag-uri: ,

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro