Jennifer Aniston nominalizată la Zmeura de Aur

catchy

24 January 2011

În plin sezon al premiilor din industria filmului, singurul la care nimeni nu doreşte să fie nominalizat este Zmeura de Aur, care “răsplăteşte” exact opusul calităţilor pentru care cineva este nominalizat la Globul de Aur sau la Oscar.

La a 31 a ediţie a Razzies Awards, la categoria “actriţa cu cea mai proastă prestaţie” (nu puteam să traduc “cea mai proastă actriţă”), a fost propusă şi Jennifer Aniston pentru rolul din “The Bounty Hunter”. Filmul a câştigat de altfel, patru astfel de nedorite recunoaşteri. 

Gurile rele îşi exprimă regretul că Jennifer a fost nominalizată doar la o singură categorie. Ele opinează că actorii ar trebui să aibă o licenţă, pentru ca spectatorii să o poată revoca la nevoie, în interesul public. Iar pentru Jennifer motivele ar mai putea fi plicticoşenia îngrozitoare, lipsa talentului şi excesul de informaţii despre viaţa privată.

Celelalte nominalizări le găsiţi pe site-ul oficial şi pe Razzie Channel on Youtube. Unde veţi avea poate surpiza să constataţi că Sex and The City 2 este şi el nominalizat la “cel mai prost film”, iar cele patru protagoniste, la “cel mai <<naşpa>> cuplu/ansamblu de pe ecran”.

Voi ce păreri aveţi?Citiţi şi

Jennifer Aniston, pentru a doua oară, cea mai frumoasă femeie din lume

Along Came Poly*

Între început și sfârșit, unora ne scapă miezul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
881 views

Your tuppence

 1. Jennifer Aniston, pentru a doua oară, cea mai frumoasă femeie din lume – Women R Us | Catchy / 10 February 2017 22:23

  […] o viață bine trăită. Ce-ar mai fi de adăugat? Să nu-ți pese de gurile rele. Și pe Jennifer bârfa hollywoodiană chiar a lăsat-o rece. […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro