Jennifer Aniston: 2023 va fi anul iubirii

11 February 2023

Jennifer a împlinit pe 11 februarie 54 de ani și a intrat în 2023 cu gânduri bune, cu visuri de iubire: un bărbat este așteptat în viața ei cu inima deschisă.

Actrița a cunoscut faima cu 28 de ani în urmă, de când a început să joace în serialul Friends. Mereu a fost considerată o frumoasă. În 2004 era declarată cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, iar în 2011, câștiga un premiu-omagiu: premiul pentru un deceniu de frumuseţe, the Decade of Hotness Award. Tot în 2011, revista “Men’s Health“ a desemnat-o „Cea mai sexy femeie în viaţă“. Ceea ce declara la 42 de ani rămâne o adevărată lecţie de seriozitate şi disciplină, atât de necesare pentru ca angajamentul faţă de frumuseţe să funcţioneze.

În 2016, pentru a doua oară, Jennifer Aniston a fost declarată de revista People cea mai frumoasă femeie din lume. Avea 47 de ani! Când i s-a cerut să definească frumusețea, Aniston a răspuns scurt: încrederea în sine, pacea, bunătatea, onestitatea, o viață bine trăită. Ce-ar mai fi de adăugat? Să nu-ți pese de gurile rele.

Nici ei nu i-a păsat sau n-a lăsat să se vadă și a trecut prin două divorțuri sub lupa presei tabloide, care n-a slăbit-o niciun moment fie că a fost vorba de o nouă încercare amoroasă, fie de chestiunea delicată a maternității. Până când, a izbucnit:”m-am săturat!”. Și în 2016, Jen rupe tăcerea asupra suferinței provocate de speculațiile presei și stigmatul care le înconjoară pe femeile care decid să nu aibă sau nu pot să aibă copii. Protestul ei, publicat de Huffington Post, a avut un ecou uriaș.

Mariajul cu Brad Pitt a durat din 2000 până în 2005, când Brad s-a îndrăgostit de Angelina.

 

A fost apoi măritată cu actorul Justin Theroux din 2015 până în 2018. S-au despărțit amiabil, și amândoi continuă să dezamăgească tabloidele cu declarații neutre, plicticoase. 🙂

„Permiteţi-mi să încep prin a spune că nu am luat niciodată poziţie faţă de bârfele din presă. Nu-mi place să-mi consum energia implicându-mă în poveşti mincinoase, dar vreau să particip la o discuţie mai amplă care a început şi trebuie să continue.

Vreau să ştiţi că nu sunt însărcinată. Însă m-am săturat până peste cap. Sunt sătulă de felul necruţător în care ne sunt analizate corpurile în cele mai mici detalii, sub deghizarea unor sintagme precum «jurnalism», «Primul Amendament» şi «ştiri despre celebrităţi». În fiecare zi, eu şi soţul meu suntem hărţuiţi de zeci de fotografi agresivi care ne urmăresc prin faţa casei noastre, care sunt dispuşi să facă lucruri şocante pentru a obţine un anumit tip de fotografie, chiar dacă acest lucru înseamnă să ne pună pe noi în pericol sau pe nefericiţii pietoni care trec pe acolo din întâmplare. Dar, lăsând la o parte aspectul siguranţei publice, vreau să mă concentrez pe imaginea de ansamblu a ceea ce înseamnă, pentru noi toţi, acest ritual nebunesc al tabloidelor.

Analizarea în cele mai mici detalii şi obiectificarea la care sunt supuse femeile sunt absurde şi deranjante. Femeile sunt complete cu sau fără un partener, cu sau fără un copil şi au dreptul să decidă ce înseamnă frumuseţea. Valoarea unei femei este calculată în mod greșit. Este complet greșit să susții că femeile sunt incomplete, lipsite de succes sau nefericite dacă nu sunt căsătorite şi nu au copii.

Da, poate voi deveni mamă într-o zi şi, dacă acest lucru se va întâmpla, voi fi prima care vă va anunţa. Dar nu mă grăbesc să rămân însărcinată pentru că mă simt incompletă, aşa cum cultura celebrităţilor v-ar putea face să credeţi. Resping să fiu făcută să mă simt «neimportantă» pentru că fizicul meu se schimbă sau pentru că la prânz am mâncat un burger şi am fost fotografiată dintr-un unghi ciudat, prin urmare, fie sunt însărcinată, fie sunt grasă. (…) Tabloidele nu-şi vor schimba practicile, dar ce se poate schimba este reacţia noastră la mesajele toxice.”

În noiembrie 2022, declara pentru Allure că la vremea acelei sălbatice urmăriri ea chiar încerca să aibă un copil, dar nu reușea să rămână însărcinată. “A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulți ani. Am încercat și fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, le-am încercat pe toate. Printre altele, a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soțul meu m-a părăsit din această cauză. Totul a fost o minciună. Nu mi-am înghețat ovocite, vaporul a plecat! Nu am regrete. Acum mă simt ușurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat”.

În legătură cu frumusețea, îmbătrânirea și percepția propriului corp după vârsta de 50 de ani, Jennifer a spus că la 53 se simte foarte bine, nu în ultimul rând pentru că la sfârșitul anilor 30 și o mare parte din anii 40 nu s-a simțit deloc bine. Nu e greu de înțeles de ce.

Acum, fără să pună vreo presiune pe ea, este încrezătoare că 2023 va fi anul în care se va îndrăgosti și abia așteaptă să înceapă următorul capitol din viața ei. Dacă transmite acest semnal în Univers, n-are cum să nu se întâmple! 🙂 Jen vrea un tip amuzant, de succes, neafectat de faima ei și frumos.

La mulți ani, Jen, și mult noroc! Așa să fie cum îți dorești! 🙂  Vezi în horoscopul iubirii din 2023 care sunt zilele excelente pentru întâlniri.  Citiţi şi

Babylon

Contractele prenupțiale ale celebrităților

Jennifer Aniston a rupt prieteniile cu cei care au refuzat să se vaccineze

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro