Julianne Moore, 58, un adevărat TRIUMPH al feminității

15 October 2018

Poate o femeie la 58 de ani să dărâme stereotipurile și prejudecățile legate de vârstă, mai ales atunci când vine vorba de modeling și de modă, și să prezinte lenjerie intimă? Poate ea să fie la fel de senzuală și de atrăgătoare în cele mai fine piese de lenjerie intimă și să-și convingă generația că nu e timpul trecut? Știe ea să se dezbrace altfel și să le/se pună mai bine în valoare?

În urmă cu doar câțiva ani, toate aceste întrebări ar fi primit, automat, răspunsuri negative și nimeni nu și-ar fi bătut capul să se întrebe dacă au vreun rost sau nu, căci, obligatoriu, singurele femei care se încadrau în standarde aveau vârste sub 25 de ani și cu asta discuția era închisă. Acum, însă, iată, Triumph, un brand cu tradiție și renume de deschizător de drumuri, care a înțeles înaintea altora splendoarea maturității, continuă a încredința noua colecție Florale by Triumph actriței Julianne Moore (click!), câștigătoare a unui premiu Oscar în 2015 și ambasador global Triumph.

Alături de actrița japoneză Mao Daichi, cu care a prezentat în avanpremieră colecția de toamnă/iarnă 2018  în istoricul palat Aoyama Geihinkan din centrul orașului Tokyo.

Julianne Moore and Mao Daichi - 3

Cele două actrițe, la avanpremiera care a reiterat angajamentul Triumph de a inova prin design, prin crearea unei colecții artizanale de lenjerie intimă ce înglobează experiența de peste 130 de ani (click!). 

Julianne Moore and Mao Daichi - 2

Prezentarea de modă a fost urmată de o discuție inspirațională despre cariera și evoluția fiecăreia și despre părerile cu privire la puterea femeilor în colectivitățile în care trăiesc și muncesc.

Julianne Moore, Mao Daichi, Oliver Spiesshofer, Vincent Nelias

Prezentarea colecției The Florale by Triumph Autumn/Winter 2018 a avut loc în sala de bal a istoricului Aoyama Geihinkan, printre spectaculoase aranjamente florale realizate de maestrul florar local MASSA.

Fashion show - 9

Fashion show - 8

Fashion show - 7

Fashion show - 6

Fashion show - 5

Fashion show - 4

Fashion show - 3

Fashion show - 2

Fashion show - 1

TRIUMPH JULIANNE MOORE BTS 024 copy_f3_Digital

„Sunt atât încântată să fiu aici, în Japonia, pentru a sărbători lansarea acestei minunate colecții și este o onoare pentru mine să lucrez cu acest brand cu o istorie uimitoare. (…) Cred că o mulțime de femei se bazează și au încredere în prietenele lor atunci când vine vorba de sfaturi stilistice, carieră și relații. La fel procedez și eu, iar în rolurile pe care le interpretez, prefer să prezint relațiile de prietenie dintre femei, mai degrabă decât adversitățile dintre acestea.”   – Julianne Moore

***

Colecția Florale by Triumph – alegerea perfectă pentru fiecare zi, cu un stil atemporal, pentru femeile care preferă lenjeria elegantă, confortabilă, ce oferă o susținere superioară.

6445 2 112_f2_Print

Caracterul colecției Florale toamnă/iarnă ’18 este definit de frumusețea și inspirația florilor sălbatice, a poeziei și a tradiției. Tonurile purpuriu intens, inspirate de lavanda sălbatică, conferă feminitate, în timp ce roșul intens este asociat cu suprafețe satinate pentru efecte dramatice, strălucitoare, iar movul gri-cenușiu este noul elegant neutru. Imprimarea delicată, bogată în nuanțe, broderia și șireturile sunt combinate pentru un aspect feminin rafinat.” Sian Thomas, Global Head of Creative Design, Triumph

Bujorul este floarea centrală a seriei Florale, un detaliu discret, dar somptuos.

Sublime Florale este combinația dintre experiența Triumph și detaliile extraordinare ale designului Florale. Bujorul pictat exclusiv manual pe tule este combinat cu o broderie florală multi-colorată. Materialele de tip stretch și cele mai bune croieli asigură confortul maxim. Linia prezintă un sutien de culoarea lavandei, spacer cup bra cu Ergoline Wire, proiectat să se potrivească perfect cu bustul –  senzația unui lux cu care vă erați de mult timp datoare.

AW2018_10190628_00OU_T

AW2018_10191020_00OU_T

 

 

AW2018_10186840_0004_T AW2018_10184457_0004_T

Peony Floral reprezintă confortul zilnic prin excelență, fiind o serie de produse cu detalii premium precum dantela și tule-ul de cea mai bună calitate. Body-ul feminin și elegant reprezintă piesa de rezistență a liniei. Conferă suport fără armătură, datorită construcției speciale a benzii care distribuie uniform tracțiunea. Este decorat cu motivul Bujorului de bronz.

6445 2 028_F2_RGB_Print

Azalea Florale oferă un sutien cu adevărat delicat, îmbinat cu halat scurt, cu broderie florală și inserții de ochiuri de plasă, precum și motive cu bujori de aur roz.

Colecția Triumph toamnă/iarnă este disponibilă doar în magazinele premium selectate și este deja un mare… triumf!

Vă invităm să la atingeți, probați, cumpărați! Și apoi să ne povestiți în ce fel vi s-a schimbat viața. În toate aspectele ei. 🙂 Pe curând!Citiţi şi

Lenjeria intimă a reginei și vechi tradiții. Știați despre aceste lucruri?

Cea mai eficientă modalitate de a spăla hainele de mână

Voi nici măcar nu sunteți pe listă!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro