Julianne Moore, 56, și Liv Tyler, 40, senzaționale în lenjeria Triumph

20 November 2017

Cât contează lenjeria intimă pentru tine, cititoare dragă? Cum o alegi? La ce te gândești prima dată: la cum te vei simți în ea? la calitatea, design – ul, culoarea ei? la bucuria secretă că vei avea direct pe piele cea mai reușită combinație de frumos și funcțional? la iubitul tău? Ce-ți trezesc reclamele cu fete perfecte la trup, dar cu mimică și priviri banale?

Pentru că, iată, mă uitam cu admirație la ultima colecție lansată de TRIUMPH, “Triumph Essence” și mi s-a părut că e cu totul altceva acolo: două celebre actrițe – Julianne Moore, 56 de ani, și Liv Tyler, 40 de ani, exprimă bucuria caldă de a fi femeie până în vârful unghiilor și încrederea în puterea de seducție a ceea ce numim generic lenjerie intimă. Uitați-vă cu atenție: nu vi se pare că  legendarul fotograf de modă Rankin n-a avut mult de lucru să surprindă această bucurie? Nu vi se pare că lenjeria intimă e prima probă de feminitate, la îmbrăcare, și ultima redută, înainte de goliciunea absolută? Că e un imbatabil as al seducției într-o relație rafinată de așteptarea momentului potrivit sau doar pura plăcere de a te admira în splendoarea maturității tale? Nu-i așa că parcă totul devine posibil, la 56 ca la 40? 🙂

Julianne Moore has been modelling Triumph s autumn winter collection

Uitați-vă la Julienne, deși se apropie de 60 de ani, arată impecabil. Și într-un compleu de dantelă de culoarea prunei, asortat cu pantofi negri și o jachetă personalizată, și într-un set de dantelă neagră și un neglijeu bej sau negru transparent.

Julianne s pictures are age-defying

Julianne was snapped wearing a lacy black underwear set

Dar și Liv Tyler arată fabulos. Frumoasă, elegantă, plină de încredere, Liv reprezintă pe deplin „esența” campaniei „Triumph Essence”. Colaborarea lui Liv Tylor cu Triumph a fost anunțată la începutul anului, brandul justificându-și alegerea – „Este, cu adevărat, o femeie modernă din toate punctele de vedere, mamă și actriță, emanând o puternică feminitate la care toate femeile din lume se pot raporta”.

Liv also looks incredible in her photos

Lenjeria de dantelă – asortată cu diamante – se mulează perfect pe curbele sale naturale și contrastează senzual cu rujul roșu aprins și buclele lejere.

Liv showed off her curves in something similar

„Colecția Triumph Essence este specială, cu un stil jucăuș, dar feminin și șic în același timp, o adevărată încântare.”

Liv Tyler has also donned some underwear for the sensational shoot

Fiica cântăreţului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, și a fostului fotomodel Bebe Buell, a declarat că se simte onorată să lucreze pentru Triumph, un brand pe care îl admiră de foarte mult timp.

Hello, Triumph, și noi te admirăm, și noi! 🙂

Vedeți ultima colecție aiciCitiţi şi

Noua colecţie Triumph – Toamnă/ Iarnă 2019

Ana și sutienul roșu

The Catchy Christmas List 2018 sau lucrurile care contează

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro